Ingen rubrik.

Efter middagen idag så åkte jag och mamma iväg till farmor för att hämta lite kläder som hon har lagat. Vi tog även en sväng förbi farsta centrum. Fick med mej en tröja, en bikini och lite underkläder och sånt. Det här var även sista sommarkvällen, tänkte bara påminna er om att det blir höst imorgon ;) ska sova nu iaf, börjar tidigt imorrn, kvart i nio tror jag det var, godnatt! :)


Knasigt väder

Regnet öser ner samtidigt som solen skiner starkt, riktigt knasigt.

Kom hem från skolan för nån halvtimma sen. Hade ingen idrott idag, så vi fick gå hem extra tidigt. Skönt med lite halvlånga dagar. 

Har ingenting att göra idag, får väl se vad jag hittar på ;)


God Morgon!

Hade ställt klockan på kvart i sju för att jag trodde att vi började halv nio, men sedan sa Hedda att vi börjar halv tio istället för att vi inte har någon franska på morgon.

Så nu ska jag skynda mej och fixa mej lite. Hejdå! :)
@Köpingsvik i sommras


Återträff

Har varit på återträff med konfirmationen nu på kvällen. Vi såg på bilder från italien, skriva personligt assistentledar brev och info om taize'n nästa sommar. Jag Hanna och Simone har tänkt att vi ska gå på det. Verkar kul :) efteråt så var det taize mässa för dom som ville. Vi var på den, så där mysig liksom. Lär ju bli fler sånna under året nu :) ska läsa min bok och sedan sova, godnatt allihopa!


Tre lektioner idag, woop woop

Hade endast tre lektioner idag, sjukt skönt. Det var tre språklektioner och vi har fått två nya lärare i två av språken. Två lektioner innan lunch och en efter.

Ska gå ut med hunden snart, men är inte så sugen på det eftersom det regnar och är blött. Tror jag väntar en stund.. :)

Ikväll är det återträff med konfan, woohoo! :D


Godnatt, imorgon börjar helvetet

Nu ska jag gå upp och ta bort sminket och sånna grejer. Börjar tio i tio imorgon och slutar halv två. Gud va skönt! Ska nog ändå gå och lägga mej snart så att jag hinner gå upp i tid. Kanske tillochmed hinner locka håret imorgon :) Ska bara kolla klart på Gumball 3000 
Kvalitén alltså.... :/


Roande måndagskväll

Min bror sitter och ser på Hammarby - Åtvidaberg matchen, han är värsta bajen fanset, så han sitter och ser på matchen på tv nu. det låter som om det sitter en hel klack på andra sidan - som han skriker alltså. Kommer nästa få tinitus.. 

Nog om det så blev min och Axel's lasagne jättelyckad idag. Vi har nog aldrig lyckats sådär bra (någonsin) med en maträtt. Kanske för att vi aldrig lagar mat... Hehe

Sitter med mitt thé som vanligt såhär på kvällen och läser lite bloggar. Känns lite surt att skolan börjar på riktigt imorrn. Jaja, får väl plugga som satan det här året så att jag kommer in på ett bra gymnasium...!


Hästsport på postens frimärken

Tycker att det är  jätte kul att hästsport får vara med på postens frimärken eftersom det annars inte uppmärksammas så mycket i media.
Malin Baryard-Johnsson och Butterfly Flip för hoppning
Hannes Melin och Gaston KLG för fälttävlan
Jan Brink och Briar för dressyr

Sen är det även:
Stig H Johansson och Victory Tilly för trav
Ebba Stigenberg och Norrskenets Grim för ponnygalopp

Har haft det är inlägget klart i typ en vecka utan att ha postat det ;)


Livet fortsätter för mig utan dig.

Väldigt lugn dag i skolan idag, skönt. Började med två oförberedda matteprov, de är övningar inför nationella proven. Tyckte att det gick ganska bra iaf, jag är dålig på matte i vanliga fall men nu gick det ju faktist bra. Fick några fel, menmen. Efter det så hade vi lunchrast i typ två timmar. Då skulle vi samlas i Alby för att vi skulle ha löpträning inför skoljoggen. Det gick inte alls bra, jag fick två astma anfall, på det andra höll jag på att svimma. Jag måste verkligen börja springa oftare så att det där inte händer. Sprang 6 minuter långsammare än förra året. Tur att jag har en hel måndad att öva på.

Nu ska jag ta bussen till dagis och hämta hunden, sen är det även min tur att laga mat idag! Får väl se hur det går...!
Galen chey hey!


Söndag

Har absolut inte gjort nånting idag, men det är ju skönt att bara slappa ibland. Eller jag har ju haft hela sommarlovet på mej att göra det, men ändå.

Klippte typ halva gräsmattan idag, när jag gick ut så blåste det så jag tog på mej shorts och en stor skön skjorta, sen så blir det dövarmt, såndär extrem sommarvärme nästan. Så då gick jag å svettades istället. Moder Jord kan gärna få sluta tveka på värmen! 

Farmor var här nu på kvällen och åt middag, vi åt en supergod efterrätt som mamma hade gjort. Efter middagen så fixade farmor lite med våra kläder. Hon älskar att sy, så hon brukar få lägga upp jeans, sy igen hål i byxor, sätta i knappar och dragkedjor osv.

Nu sitter jag med datorn vid matbordet med kalendern framför mej. Håller på att boka in träningar och läger nu med konståkningen.  Ganska skönt nu med fet kalender som jag får plats att skriva ganska mycket i. Även fast jag har kalender på mobilen så är det lite skönare såhär. Dricker mitt goda vanilj thé som jag köpte idag, så gott så att jag smälter!
Letar runt i gamla Häst & Ryttare tidningar efter bra övningar till träningarna. Ska nämnligen börja hålla träningar för Hedda och hennes medryttar häst på söndagar. Tror att det blir flera gånger. Ska bli riktigt kul :)
Lördagsgodis och vanilj thé, bra slut på en skön helg.

Imorrn väntar två matteprov och löpträning med skolan'
dags att sova lite kanske? :)


My new shoes

Insidan
Utsidan

Teen points, 999kr på Nilssons


Mot träningen!

Hade faktiskt tänkt att va lite duktig idag och åka kommunalt till träningen. Tar typ en timma att åka dit, så jag behöver ta bussen som går om en halvtimma. Tror att Josefin också skulle åka kommunalt så slipper jag åka själv :)  Ikväll vet jag inte vad som händer, tror ja skulle träffa Fredrik.. Nu måste jag fixa mej iaf!


Ny skinnjacka

Nu är det ny skinnjacka som är pågång! Då min är alldeles på tok för liten. Så nu velar jag mellan två jackor från Jofama by Kenza, dock från förra årets höstkollektion. Då jag inte det finns så många snygga iår, även så är dom lite dyra. Så det blir nån av dom här två:
Kenza 3
Kenza 4

Snälla hjälp mej att välja, har världens beslutsångest. Har tyvär inte pengar för båda...!


Friday!

Ganska seg dag i skolan idag, eller iaf på förmiddagen. Vi hade jättelång lunch rast och så var det tio minuters engelska lektion muntligen sen fick vi gå.  På förmiddagen så hade vi  uppsatsskrivning i 3 timmar. Riktigt segt var det. Den första timmen var riktigt tråkig, kom inte på vad jag skulle skriva om och hade panik. Efte den lilla rasten så gick det lite bättre. Skrev inte så mycket, men det kändes bra ändå!

Efter skolan så åkte jag in till fridhemsplan för att möta upp mamma i västermalms gallerian. Hittade absolut ingenting. Dom hade inte skorna jag hade kollat in innan.. Så då gick vi ner till Nordea och fixade det där med bankomatkor och legitimation. Så nu har jag det fixat, väntar nu bara på att det ska komma på posten och sen ska jag hämta ut mitt ID på fleminggatan när det är klart :)

Vi tog bussen till hötorget och gick typ hela drottninggatan (kändes det som), in och ut genom skoaffärer. Hittade även en skinnjacka, visste dock inte vilken jag ville ha. Så det blev ingen idag, blev ett par skor istället!
Hittade även en väska inne på Åhléns som jag ska beställa hem :)


Paus

Har varit och fixat id kort samt bank kort. Stannade i på mammas jobb å käka lite glass. Nu ska vi fortsatta vår jakt på skor :)


Torsdag

Oj, vilen dålig uppdatering det har blivit nu på senaste. Men jag har ärligt talat inte orkat. Chill dag i skolan idag, eller vi va inte ens i skolan. Vi var nämligen ute på Talludden och fångade plankton, kollade pH värdet i vattnet samt massa mer No saker. Lite halvtråkigt sådär, men det funkar!

Imorrn i skolan är det tre timmars uppsatsskrivning. Usch, känns lite jobbigt att ha det fjärde dagen i skolan. Det är förberedning inför nationella proven i vår, jag tycker det är bra att vi får förbereda oss, men vi kunde ha gjort det lite senare.

På eftermiddagen imorrn ska jag in till stan och träffa mamma. Vi ska fixa Id-kort till mej, samt sånt där bankkort. Skönt att äntligen få det fixat. Efter det så ska vi kolla på höstskor till mej. Jag har hittat massa fina på Vagabond. Tur att det ligger en Vagabond butik i västermalmsgallerian då! Får väl se om jag hittar några som passar :)

Ungefär såhär, om ni ser nått ;)


Höst?

Va ute med hunden för ett tag sen, gick ut när det började mörkna lite, jag var inte alls ute länge men så hann det iaf bli mörkt lite innan jag kom hem. Dessutom var det kyligt och rått ute, nu börjar det verkligen bli höst.

Ska in till stan med mamma nån dag och köpa höstskor. Har hittat ett par super snygga på Vagabond, tror det blir dom!

Fika på Coffeehouse by George idag

Nu ska jag gå och lägga mej, godnatt. Sov så gott! :)


Mordera Museét

Ja, idag var vi på moderna museét med klassen. Vi var där i nån timma sen fick man göra vad man ville. Så jag och Hedda gick in till city från skeppsholmen. Inte så himla långt att gå faktist, trodde det var längre. Sen så fikade vi på Coffeehouse by George, ja och hedda kommer bli stammisar där snart, haha! Han i kassan kände t.o.m igen mej ;)

Nu ska jag städa lite i mitt rum, så att jag inte har lika mycket saker där. Ska även göra om där sen, nu säng och så..
Dagens:
Jeans  - Levis
Linne - Vero Moda
Cardigan- Serious Sally
Väska - ?


Första skoldagen på det sista året

Idag var det då första skoldagen efter sommarlovet. Lite sorgligt nästa, det här var sista gången nånsin vi hade upprop i Strandhallen. Ganska chill dag ändå, hela förmiddagen hade vi mentorstid och på eftermiddagen var det typ låna böcker och få shemat å så.

Nu ska jag dra mej iväg till ishallen och träna en stund. Eller ja, snarare tre och en halv timma!
Btw, så kom häst och ryttare idag!


Vill tillbaka!

Usch imorrn börjar skolan, första skoldagen på det sista året. Känns nästan lite sorgligt. Men så äre väl... Som ni såg i tidigare inlägg så var jag och Ronja nere i slottsparken och fotade lite. Blev några fina bilder iaf, tror de flesta bra ligger redan uppe. Så synd att det är sista kvällen på lovet idag, snyft. bilden är från kvällen vi kom till Köpingsvik, Öland.


BILDBOMB: Slottsparken


Jag
Ronja
Ronja & Jag
Jag och Ronja
Jag och Ronja
Jag och Ronja
Jag
Jag


Nu kan du få mej så lätt

Har absolut inte gjort någonting idag förutom att sitta framför datorn. Har kollat på lite träningskläder som jag nog ska beställa hem. Behöver det nu, när jag har tappat bort och slängt det allt gamla. Har även tänkt att springa en runda ikväll å sen eventuellt lite fys efteråt. Det här året ska jag va i form :)

Hanna och jag på Coffeehouse by George i fredags :)


Filmkväll

Kom precis hem från Ronja efter en liten filmkväll hemma hos henne. Vi såg filmen Dumpa Honom tror jag att den hette. Hade iaf sett den förut, men den var lika bra den här gången. Vi hade de det jätte mysigtm det kändes nästan som vinter utan snö när vi gick hem, skitkallt!
Hanna och Jag


Första ispasset

Idag var det dags för första ispasset med nya teamet. Känns som om det här kommer  bli en sjukt bra sesång. Vi tränade i Stora Mossens ishall, konstig men skön is. Tror vi har träning där varje lördag nu ett tag framöver. Ganska skön tid, 13-16. Ja ska börja träna lite hemma nu också, känns som om jag har tappat sjukt mycket muskler och kondition!


Hel dag i stan

Jag har varit i stan hela dagen i dag, snacka om att jag har ont i fötterna nu, haha. Vi gick först runt och kollade på underkläder, det var egentligen det jag behövde men hittade inget i min storlek. Så då gick vi och åt på ett ställe i gallerian, vi tog nån pasta som var helt okej. Sen gick vi vidare och så köpte jag en tröja och en halsduk. Å sen gick vi fikade på coffeehouse by george, drottninggatan/kungsgatan. Jag tog te och en chokladtårta, shit va gott de va! :) efter det så tog vi tunnelbanan till medis och gick på bio där. Vi såg Jag Saknar Dej. Den var sjukt bra, satt å grät hela filmen för att den var så sorglig. Alla borde se den.


Håret

Blev inga bra cam bilder eftersom min cam suger. Här ser man lite iaf, sen kommer ni nog se på bilder senare :)
Typ lite mitt i mellan det där ;)


Klädpaket från Bubbleroom

Classified by Isabella Löwengrip
Bubbleroom
b.young


Levis Jeggin

Levis Jeggins, 999 på Åhlens City. Dösköna

Dags att börja träna kanske, haha?


Stan

Var i stan å klippte mej, samt slingade håret lite. Efteråt gick vi och letade jeans i evigheter kändes det som, tre timmar och jag hittade ett par jeans. ETT par! Hittade faktist inget mer, även fast det var rea överallt ungefär, men nu i slutrean är ju såklart nästan allting utplockat, bara konstiga modeller och storlekar kvar. 

När vi skulle äta middag så velade vi mellan T.G.I Fridays i Kungsan eller ett café på NK. Det blev en räksallad uppe på NK, älskar de, så himla gott. Fullt med rökande fjortisar på hamngatan, springandes ut och in i gallerian, tur att det var lite lugnare på NK. Har


Allting kan gå i tu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar



Godnatt

Nu har jag precis lagt mej i sängen. Gjorde nått jag inte brukar göra, la mej på spikmattan som jag la i sängen. De är riktigt skönt förutom att kroppen typ kokar för att spikmattan sätter igång blodcirkulationen ganska så rejält. Men de är ryggen som blir jätte varm, alla borde testa det här! Har även pratat med jesper nu på kvällen. Min kompis sen dagis som jag kan säga näst intill allt till. Å så pratade jag med Hedda tidigare idag, så allt känns lite bättre nu, jag kommer över det. Det tar ett tag bara. Imorrn ska jag ta mej in till staden, ska slinga håret, så blir det lite shopping också såklart :) godnatt!


Med en tår i ögat

Har varit lite till och från med uppdateringen. Så här kommer anledningen, skriver inte ut hela för att de finns delar som inte vissa personer får veta allt.

I början på sommaren träffade jag en kille som jag gillade jätte mycket. Vi har träffats lite då och då under sommaren. Det var en av min brors kompisar alltså, han visste inte om det förrens han fick reda på det via ett rykte av hans kompisar och blev då inte särskillt glad, på varken mej eller denna kille. Det slutade alltså inte på det sättet varken han eller jag ville att det skulle sluta. I tårar. Livet går vidare tillslut, och vi fattade nog från början att det aldrig skulle sluta bra, eftersom det var min brors kompis. Så nu står vi här, i slutet av sommaren, slutet av den sommar som har varit den bästa i mitt liv, den sommaren som jag träffat de mest underbaraste personerna, den sommaren med härliga resor, den sommar som jag aldrig kommer glömma.

Snälla bli min igen, nej låt det va som i en film.

Jag lämnar dej bakom mej och hoppas du får det underbart och vi träffas nog nångång.







I'll find Him

hitta en kille som säger att du är vacker istället för sexig.
en som skiter i alla andra tjejer han kan få.
en som ligger vaken bara för att se dig sova.
en som håller dig hand i hand framför alla hans kompisar.
en som konstant påminner dig om hur mycket han älskar dig.
en som tar med dig när han ska träffa sina kompisar.
och en som vänder sig om och säger till dom: "ser ni den där tjejen där borta? det är henne jag älskar"


Äntligen lite sol!

Underbar morgon, vakande av att solen lös in genom fönstert och fick en sån där de-här-kommer-bli-en-bra-dag känsla! Har precis ätit frukost och nu sitter jag ute på altanenme med stekande sol, synd bara att det är så mycket moln på himmlen. Ska nog in å smörja in mej med olja så att jag blir lite brun. 

Tror inte att jag har så mycket inplanerat idag förutom att jag ska träffa Ronja, nu har vi inte träffats på tre veckor, uuuh saknad! ♥

Edit: Bio om typ två timmar med Ronja, Jimmy och Oliver :)


Godnatt

Va ute med hunden i typ två timmar tror jag, träffade en kompis på vägen som jag stannade ett tag (1 timma, höhö) å prata med. Nu han jag inte ta nån bild på nya tröjan heller, får väl göra det imorrn ist. Vilket meningsfullt inlägg va? Nu ska jag sova, godnatt!


Fredag kväll

Nu på eftermiddagen så åkte jag, mamma och Axel till Farsta för att Axel skulle hämta sin nummerlapp (?),
tröjan och chipet på Stadium inför midnattsloppet imorrn. Vi tänkte åka därifrån direkt men så såg vi att
det var slutrea inne på Design Only (D.O). Axel shoppade massor av saker och jag ingenting. Det händer
inte särskilt ofta va?! Eller okej, jag köpte en marinblå tjocktröja av Race Marine. Den är dömysig, och
snygg också såklert. Hinner tyväär inte med nån bild nu, så slänger upp en senare ikväll, ska ut med hunden
snart och träffa en kompis då tror jag.
Nästa vecka blir det lite mer nya kläder:

♥ Mina kläder från Bubbleroom kommer hem till mej!
♥Ska klippa mej + slinga håret, då blir det shopping!

*GLAD*
Statestiken är höööög!


Bubbleroom

Godkväll alla söta läsare. Sitter å klickar hem lite saker från Bubbleroom, mest det
nödvändiga, så det blir inte så mycket saker. Ska ut i veckan och shoppa med mamma,
då blir det nog lite mer saker. Vad det blir nu får ni se när det kommer hem till mej!
Snart blir det tävling på Vem vet mest, hemma hos mig ser vi alltid på det
och tävlar om vem som faktist vet mest, haha! Brukar vara mamma som vinner, hihi.


Lunch

Precis käkat lunch, ska gå mot bussen snart för att hämta elvis på dagis :)


Torsdag

Precis målat naglarna, så lite knepigt att skirva nu. Jag är superdålig på det, men idag vart det faktist hyfsat bra. Tror jag ska äta lunch snart, börjar bli ganska hungrig. Har verkligen dö tråkigt här hemma, men det är så tråkigt väder så jag vill inte gå ut. Är sugen på något gott, kanske bakar sen.
Tror jag åker iväg till stallet sen kanske om jag inte ska in till stan.
Måste hämta hunden på dagis mitt i allt...


Godnatt!


Precis gjort ett glas med varm O'boy med skum ovanpå, hur gott?

Ska ner å fylla på mat till elvis som han ska ha med sig till dagis sen blir det sängen. Om jag orkar så åker jag till stallet och rider. Får se hur jag gör. Nu ska jag sova bort min hemska mensverk iaf. Godnatt!


Tråkigt test

1. McDonalds eller Burger King - Godare, men inte frächare

2. Blondiner eller Brunetter - Beror på

3. Surt eller salt godis - Får ilningar i tänderna av surt

4. Vanlig Cola eller Cola light - Myycket godare

5. Jay Zeller Eminem - Helt klart

6. Humanoid eller Zimmer 483  - Vafan, vad är det för något?

7. Nadia eller Lil Wayne - Den andra vet jag inte vem det är, haha. 

8. Paris eller New York - Paris känns lite mer romantiskt, haha! å NY lite coolare.

9. Stockholm
eller Göteborg - Bästa staden, bor här dessutom

10. Kaffe eller Te - Gillar inte kaffe alls

11. Adriana Lima eller Miranda Kerr - Sjukt snygga

12. High Heels eller Converse - Såklart snyggare med high heels, men gud så mycket skönare med converse

13. Desperate Housewives eller Gossip Girl - Favoritserien

14. Scrubs eller How I met your mother - Helt klart

15. Blåögda killar eller brunögda - Båda är lika fint

16Sony Ericsson eller Nokia  - Nokia är hemskt

17. Xbox eller Playstation - PS3

18. Utekväll eller hemmakväll - Myser hellre.

19. Julafton eller nyårsafton - Julklappar

20. Edward eller Jacob - Ingen av dom, hatar twilight

21. Ginatricot eller H&M - H&M har lite mer stilrena och finare kläder, alla småfjortisar handlar allt på Gina känns det som, så går alla runt med lika dana kläder.

22. Ge eller få - Man får oftast tillbaka om man har gett.

23. Britney Spears eller Lady Gaga - Tycker båda är bra.

24. Personlighet eller utseende - Såklart är det utseéndet som ger det första intrycket. Även om han inte är snygg men istället snäll å go så blir han snyggare om man gillar honnom. En snygg kille som behandlar en som skit vill väl ingen ha? Såklart väljer man personlighet

25. Pengar eller kärlek - Kärlek är det absolut finaste som finns. Skulle välja kärlek tusen gånger om!

26. Chips eller ostbågar - Ostbågar är bland de äckligaste jag vet, skulle hellre välja popcorn än chips faktist.

27
Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor - Ganska lätt val!

28. Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen
- Äcklig fråga, men man vill ju inte lukta äckligt precis

29. Att aldrig mer få skratta eller att aldrig mer få lyssna på Tokio Hotel
- Jag lyssnar inte på Tokio Hotel, så lätt val

30. Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär
- Hemsk fråga, tänk vilket liv man skulle ha. 

31. Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner 
- Åh vilken hemsk fråga, tänker inte ens svara på den. Kärlek är det finaste som finns, men även riktiga kompisar. Ingen kan nog välja.

Nu vet ni lite om mej ;)


Ny plattång / Locktång

Min plattång gick sönder i vintras nån gång, februari tror jag att det var. Har inte orkat leta efter en ny, mamma har sagt att hon skulle fixa en ny, men det har hon inte gjort. Tror att det är nån garanti på den, ska kolla upp det. Nu velar jag mellan två olika. 

Philip Multistyler:
499:-

Babyliss iCurl:
599:-
Vilken tycker ni?


Every teardrop is a waterfall




Varför kan inte våra regnmoln flytta sig till Afrika istället?

Sitter hemma och kikar runt på lite kläder på nätet. Letar efter snygga ringa, armband, halsband etc.  Blir nog att shoppa lite nu innan skolan börjar, har inte handlat nånting nästan på hela sommarlovet. Det är två veckor kvar tills skolan börjar så om jag betäller hem nu så hinner de komma ungefär till skolstarten. 

Det åskar och regnar jätte mycket utanför mig,  vanliga fall så är jag inte speciellt åsk rädd, men nu är jag själv hemma så är det helt mörkt hemma för att himlen utanför är grå och tråkig. Tur att Svampbob och Nicelodeon finns på tvn. :) 

Såg att blixten just slog ner, lyste upp hela huset, så nu har jag dragit ut tv, data och såna där saker. Tur att man har mobilt internet till datan! :)


Under the coconut tree, you be chilling with me




Redan augusti ?

Kom å tänka på de nu, det är redan augusti och sommarlovet är snart över. Känns lite tråkigt. Har verkligen inte gjort någonting idag, bara legat hemma å sett på tv. Nu på kvällen va jag ute med hunden å träffade mitt fina hjärta. Har världens jävla mensverk, fyfan alltså. De är helt otroligt va de gör ont, har knaprat i mej lite alvedon så ska försöka sova nu. Godnatt!


BILDBOMB: Båt semester

Första kvällen
Jag och min fina hund
Axel och Elvis
Axel, jag och vovven
Alex och Mickis på vår cykeltur
Min fina bror Axel
Fina vovven
Jag
Pappa och jag
Jag och Elvis
Jag och Elvis
Elvis
Jag och Elvis


Mot nynäs!

Lämnade nåttarö för typ en halvtomma sen och nu är vi påväg till Nynäshamn . Där ska vi först möta mormor och farmor å typ käka lunch med dom och sen träffa två kompisar till oss, eller till min brorsa är det. Igår var det helt underbart väder så då åkte vi till en strand och sola och badade. Riktigt skönt, sen på kvällen såg vi film i deras nåt båt. Nu är vi mitt ute på mysingen, mysigt namn va? Hihi ;)


Utö

Vi kom fram till Utö för kanske två timmar tror jag. Igår var vi på Sadelöga, skitfint ställe. Vaknar upp på morgonen och kollar ut, det enda man ser är hav, bara hav! Och bakom mej lite klippor, skinande sol och inte ett enda moln på himmeln. Nästan lite flashbacks från Huvudskär 2009. 

Här på Utö är det lite halvtrisst dåligt kväder, sol med  växlande molnlighet. Nu ska jag iväg och köpa glass :)


Idag när vi åkte från Sadelöga


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!