Ont

Fick lite ont i benet när jag och Elin ramlade på isen, fick skenan in i benet, antaligen min egna skena. Gör lite ont nu, kan knappt gå. Det hände igår på lägret. Så här ser det ut
Rekomenderas att tejpa direkt efteråt, vilket inte jag gjorde så nu kommer jag ha ett större ärr där än om jag hade tejpat..!


Pytteliten förändrning



Godmorgon världen

Har inte hunnit blogga så mycket på den här bloggen, har fullt upp.

Igår var jag på vanlig isträning i Stora Mossen, blev så jäkla trött så jag somnade i bilen hem, haha!

Nu måste jag skynda mej, jag börjar om 50 min!
Bild från Igår


Mot träningen

Pluggat jättelänge nu, så nu ska jag iväg och träna. Lite jobbigt att de är en timmas resväg dit, aja. Ska bli super skönt, har inte tränat nått alls sen i lördags, har ju varit sjuk.


Egoboost

kom hem från skolan för ett bra tag sen. Vi hade arbete i biblan idag, men hade inget att plugga, så jag lånade en bok. De blev Isabella Löwengrips bok Egoboost. Har tänkt att läsa ut den nu i helgen. ;)


Fixa mej nu, och sen in te stan för att se älskade HÅKAN HELLSTRÖM!!!


Torsdag!

Följde med mamma och pappa till konsum och hjälpte dom att handla. Kom hem med massa frukt! Hur gott? Nu kan jag göra massa olika smothies och andra goda nyttigheter! 

Gjorde även en smothie nu med massa vitaminer så att jag blir frisk. Sen har jag druckit massa  thé så att min hals ska må bättre tills imorrn.

2 bananer
1 kiwi
250g jordgubbar
½ Galia melon
Alltså inget socker eller fil/yougurt den här gången! ;)

Galia



HÅKAN HELLSTRÖM IMORRN!

AAAAAAAAAAAH!  Imorgon är det Håkan Hellström på grönan! Såklart ska jag åka in dit och kolla på det, får tvinga med mig Ronja eftersom det inte är någon annan som vill gå med mig :( Aja. Kommer väl vara helt i extas som alla andra tjejer. Ska bli så sjukt kuuuul!
Tror jag går och dör en stund!
Någon av mina fina läsare som ska gå? :)


SPEX

Idag i skolan hade vi spexfoto. Vi hade inte så lång tid att göra iordning oss på, men det blev nog bra ändå. Vi skulle va pensionärer, haha!
Vi hade So och bild sen slutade vi. Har väldigt korta dagar nu har jag märkt, går bara några lektioner om dagen.
Snodde bilden från Hedda Gedda


God Morgon!

Torsdag idag då. Inte så mycket inplanerat faktist. Håller på och äter frukost nu, börjar skolan om en dryg timma.

Vi har en lektion sen spexfoto och efter de slutar vi tror jag. Men vi har ett problem, vi har inte bestämt nått speciellt tema på spexet. Så det kommer nog bli helt kaos av allting. Några vill vara pensionärer, får väl se hur det går med det, haha! 

Nu måste jag äta klart, snart ska jag va hos Hanna och kolla spexkläder ;) Hare så bra!


Liv

Sitter och ser på nyheterna. Det är så hemsk, det här om det ryska KHL laget Lokomotiv och vår svenske målvakt Stefan Liv. Flygkrashen är en jättestor förlust för både Sverige och Ryssland. Hemskt att sånt här händer.

Har inte lust att skriva nått mer. Godnatt


BILDBOMB: Slottsparken 3/9

Ronja, Jag & Hanna
Hanna & Ronja
Jag och Hanna
Jag och Hanna
Ronja, Hanna och Jag


Wednesday!

Chilldag i skolan idag igen, känner att vi inte får så mycket gjort i skolan. Speciellt inte när man sitter framför datan och bara slöar en hel engelska istället för att göra nånting vettigt.

Hade skolfoto efter lunch idag. Fick sitta ner, får göra de ganska ofta, även fast jag är lång? Fast jag tycker man blir mycket bättre på bild om man sitter. Desstum hade jag väl sett väldigt kort ut om jag hade stått. Vill att fotona kommer snart. Fick se bilderna lite snabbt och tror tillochmed att jag blev ganska bra!

Efter skolan gick jag och Hedda hem till mej. Det första vi gjorde va att göra smothie, såklart! Självklart blev den supergod. Kollade på nått gammalt inspelat The Mentalist avsnitt och tog lite galna webcam bilder. Vågar nog inte lägga upp dom här! Extremt fula verkligen!


Hedda Gedda och Jag


Vart jag är kommer och går så är det nånting som jag aldrig kommer ifrån

Står och dricker min underbart goda smothie och håller på att laga mat samtidigt. Det blir bacon och pasta nu innan träningen. Standard! Det var väll i princip allt jag hade att berätta, haha!



Turn the tide

Döskön dag i skolan idag, hade bara tre lektioner idag. Tre språklektioner, vädligt chill kan man ju säga. Ska slappa och plugga lite. Ikväll har jag träning, så jag och Emma åker kommunalt dit, så då måste vi åka vid fem.

Det finns ju absolut inget intressant att blogga om, så jag slänger upp en skitbra låt! Låten från filmen Jag saknar dig, Hanna, jag och Ronja var och såg den. Alla borde se den, den var superbra!



Godmorgon!

Vaknade vid sju, men låg bara och väntade på att klockan skulle slå åtta så att jag kunde gå upp. Så typiskt mej! Tror jag ska börja fixa mej snart. Börjar ju faktist tio i tio idag och slutar halv två. Inte alls lång dag och det är superskönt! Hejdå! :)


Träning

Somsagt så var jag nere i Alby och sprang. Var helt slut när jag bara hade cyklat dit. Har ju superdålig kondition och dessutom hade jag pyttelite ont i halsen så jag tog det väldigt lugnt och stretchade väldigt länge. Imorrn är det konståknings träning, får hoppas att halsen mår lite bättre då :) gjorde en super god smothie nu på kvällen. Ååh så himla gott. Nu ska jag gå och lägga mej faktist :)


Träna!

Nu ska jag ta cyklen ner till alby och kötta lite där! Spellistan fixad å grejer, nu ska det tränas!


Morfar ♥


Dela till någon, facebook, blogg eller twitter. Skicka den till någon du bryr dej om, så kanske den ändrar något för någon.


It´s Monday again....

Då var det måndag igen då. Skoldagen är redan över, även om den var väldigt lång för mig idag. Började åtta och slutade halv fyra. Har nog aldrig haft en så lång skoldag förut.

Precis ätit lunch/middag. Blev thaiwok som vanligt. Har tillochmed tänkt att springa idag.
Idag är en av mina och Hedda's träningsdagar, men idag är Hedda sjuk så jag får väl träna själv. Hade tänkt att cykla ner till Alby och springa 4 km där och sen cykla hem också. Duktig  tjej!

Morgonfrilla, tur att man hade uppsatt idag. Gick till skolan kvart i åtta så
orkade inte fixa håret.


Sova?

Kom hem från Hedda för ett bra tag sen. Tog en riktig lång och skön dusch när jag kom hem. Helt varm efter att jag slog mitt rekord att gå från bussen på bara 10 minuter! Tog 816 till Tjärnstigen så gick jag hela vägen, det är lite över en kilometer från den busshållplatsen.

Har iaf städat hela kvällen, och då endast i mitt rum. Så jäkla stökigt var det verkligen! Har rensat ut gamla väskor och slängt allt möjligt, även fast jag hatar att kasta saker så är det mesta borta. Jag ska få ny säng snart, så jag måste få plats med den också! :) 

Spelar musik på skithög volym i mina högtalare och har gjort det sen jag började städat, vilket var för några timmar sen. Tror nog att mina grannar har börjat tröttna på mej nu, hehe. Har fönstert öppet dessutom, annars blir det så syrefattigt här inne. Men så ekar de såklart ut. Har fått några arga blickar, hehe. Som tur är så träffar jag inte dom alltför ofta ;)

Börjar kl åtta imorgon, så jag ska fixa alla kläder och sen sova. Känns konstigt att börja åtta på morgonen, de va nog två eller tre år sen jag gjorde det sist..! Godnatt! :)


Glass lunch med Geddan!



Mys hos Hedda Gedda!

Kom hit igår, nånstans vid åtta. Axel körde mig hit, så slapp jag åka buss och gå flera kilometer. Igår så hade vi CSI maraton. Tills vi inte vågade se några fler så gick vi å la oss. Gick och la oss sist och går upp först! 

Imorrse gick vi upp väldigt tidigt, halv åtta. Åt frukost och cyklade sen iväg till stallet vid halv nio.

Hade hoppträning för Hedda med Annie. Vi gjorde lite små roliga övningar, hoppade mest låga hinder som uppstart nu inför träningsesongen. De var riktigt duktiga, även fast Annie stoppade några gånger så tycker jag att det såg bra ut :)

Jag, Hedda och Annie efter en svettig hoppträning!
Jag, Hedda och Annie efter en svettig hopptränig!


Film dags!

Sitter hemma hos Hanna och väntar på att hon ska äta klart, sen ska vi se på film. Vi var nere på vivo och handlade lite godis å så, då hyrde vi Black Swan som vi ska se nu snart :) Idag en stund efter skolan var jag, Hanna och Ronja nere i slottsparken. Vi skulle ta nya bilder till vår header på vår gemensamma blogg. Men Ingen bild blev särskillt bra på nån av oss. Men en bra fick vi till iaf, den har vi som header just nu. Lite tillfällig sådär, men vi ska fota ny nån dag ;) slänger upp några andra flams bilder när jag kommer hem. Bloggar från Hannas iPad ju, så har ingen bild aalls för tillfället. Nu måste jag gå, hejdå, :)


Trött cheey...!

Ni behöver egentligen inte läsa det här om ni inte orkar, även fast det inte är satt så långt. Idag så tog det oss en timma att ta oss till träningen eftersom det var kö i fredhällstunneln samt hela essingeleden, åå vad jag hatar att bo i stockholm ibland. Detta ledde då till att vi kom sent till träningen, men det var bara jobbig uppvärmning som vi missade, så det gjorde inte så mycket för oss. Sedan hade vi två jättesköna och roliga timmar på is. Allting går mycket bättre nu vilket är jätte kul! Sen när vi skulle hem så var det kö igen och det tog jättelång tid. Så vi var hemma vid halv elva. På allt detta har jag även döjobbig mensvärk. Ont i ryggen och magen, ååh. Satan i gatan! Nu ska jag iaf sova lite. Börjar ännu tidigare imorrn än vad jag gjorde idag, börjar nämligen tjugo i nio "/ Godnatt!


Utkast: Sept. 1, 2011

Torsdagar kommer nog vara en helt okej dag i skolan, slutar ändå rätt så tidigt. Sen jag kom hem har jag inte gjort nånting förutom att ligga i soffan med datan och ha världens mensverk! ÅÅh. Hatar det hääääär!

Emma kommer och hämtar mej om en stund så åker vi till träningen. Stora Mossen i Bromma som vanligt, slutar halv tio ikväll. Kommer nog vara helt död då, så kan nog inte uppdatera när jag kommer hem. Kom på att i helgen ska jag göra lite roliga saker än det vardaliga tråkiga, så då blir det bilder! Ska tillochmed sätta kameran på laddning ikväll! :)



Första September, nu är det höst!

Kom fram till att det verkligen är höst nu. Imorrse när jag gick upp så var det typ frost på bilen.. Får väl hoppas att det blir varmare på dagarna.

När jag hade gått upp så insåg jag att jag inte skulle hinna duscha för då skulle jag komma sent. Och nu sitter jag i soffan med ur äckligt hår! Usch, de kommer se katastrofalt ut hur jag än gör! Får väl hitta på nått. Nu ska jag fixa mej och sen försöka komma i tid till skolan idag (hehe). 

Jag har världens bildbrist tyvärr!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!