Påsk Läger, Tyresö Kyrka

Har ju som sagt varit påsk läger med konfirmationen hela påskhelgen. Har varit superkul, så är kommer ett litet sammandrag från helgen.

Fredag: Började med Gudstjänst på morgonen, dötråkigt eftersom de va Långfredagsmässa. Så alla hade typ svart på sig och det var som att sitta på en begravning -.- Efteråt hade vi lite lekar och sånt, kommer inte riktigt ihåg, hehe. Vi käkade även lunch där, de blev lasangne. Åt utomhus i solen med Ronja, Hanna, Simone och Alexandra. Vi slutade vi fyra, sen hade jag gäster på kvällen och efter det kom Hanna och Ronja hem till mej så såg vi på film, det blev den vanliga Allt För Min Syster.

Lördag: Tog en liten sovmorgon, åt massa godis, Ronja och Hanna gick hem. Men kom tillbaka med packning några timmar senare. Fick skjuts av pappa till kyrkan. Vi började med att meditera, höll på att somna, sen skulle vi spara alla bra tankar och sedan gick vi in till verkstaden och målade alla  saker på ett stort vitt papper. Efter det så fick vi måla ägg som vi hängde upp i träden sen, haha! Efter påskäggsmålningen så fick vi påskmiddag. Och efter middagen så bakade vi oblat och sedan vart det en symbolsvandring i kyrkan och vi provade även kåpor. På kvällen vart det brännboll, se gick vi på vandring ner runt i slottsparken och lite runt där. Det var superläskigt! Sista stationen på vandringen var korvgrillning på Notholmen. Vi hade jättemysigt och satt på bryggan och lyssnade på Felix's knäppa historer. Sedan bar det av mot kyrkan. Vi hade fackeltåg påväg dit. Gudstjänsten var lång och tråkig, höll verkligen på att somna. När vi kom ner till församlingshemmnet så fixade vi alla madrasser och sånt och sedan satte vi oss och prata ute vid borden. Jag var uppe till 5 på morgonen med killarna. För att resten av tjejerna gick å la sig vid 4. 

Söndag: Gick upp och åt frukost och plocka ihop alla saker sen hämtade pappa oss!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!