We will rock you!

Ligger i sängen nu och är jätte trött. Idag va jag och såg We Will Rock You. Vi va på Cirkus, helt fullt med folk. Det va ganska bra faktist, trodde de skulle va sämre men riktigt kul och skitbra dansare och låtar:)


kul att man inte fattar

Usch, har NO tills imorrn och jag fattar verkligen ingenting om ozon och molekyler å skit"/ önskar allt vore lite enklare♥


Bild!Äventyrsdag 1

Idag hade vi andra träffen med konfan. Vi var på äventyrsdag vid Flatenbadet. Först fick vi dela in oss i grupper med 7 i. De va; jag, ronja, hanna, jesper, victor, pontus och linus i grupp 6. De va typ mengingen att man skulle lära känna nya personer men kändes roligast såhär. Vi fick göra lite namnlekar, tillitsövningar och rappelera. Alltså fira ner sig för ett berg. Trodde att de skulle va skitläskigt men de va kul å inte läskigt alls.
Fotade typ ingenting. Men de är me mobilkameran, så lite dålig kvalité. :(

linus
Linus

Amanda, Ida & Daphne
Hanna och Ronja
Hanna & RonjaJagHatarAttJagÄlskarDigOchJagÄlskarDigSåMycketAttJagHatarMig

Låten av Håkan Hellström stämmer in på mig så jävla mycket på mig just nu.Änntligen helg!

Så skönnt me helg efter en tung vecka i skolan, me skitmycke läxor.
Hade ju SO-prov idag och det gick sämst. Failade lite på VG-frågorna. Så förvånar mej inte om ja får sämst i klassen.
Men sen så va ju me pappa i centrum, har köpt stövlar. Ska ha dom i stallet alltså eftersom de är lerit & geggit överallt. Ett par svart/grå Tretorn. Tankade även mitt kontantkort så  nu har ja pengar igen. NaaaajsMatte...

Har precis vart ute me Elvis, gick me ronja å emil. Gick lite runt skolorna. Elvis var lika jobbig som vanligt och hade värsta damp på alla hundar som gick förbi.
Men nu håller ja på och pluggar. Gör matteläxan som skulle vart inlämmnad för två veckor sen. Jävla skit att man alltid ska glömma sånt.  Och så har vi SO prov imorrn. Men det är bara ett VG prov, så det är nog inte så svårt, så skiter i att plugga på de. Fick ju alla rätt på G-provet så de e nog chill.
Och nu har facebook dampat. så ja kan inte komma in där :( fuuuck

Puss- älskar min hund!


HAHAHA, feta bääst assåHAHAHA. Såå bäst asså!Varför ska de va så svårt att komma på Rubriker?Träning snart

har träning strax, den är i svinkalla Fontanahallen. vi har två timmar team där, ska bli kul är ganska taggad.
Här kommer min outfit för dagen :)
Jag just nu;)
Tröja: H&M
Linne: Gina Tricot
Leggins: ?Skoljoggen

Idag va de skoljoggen i skolan. Vi började 12.40 nere i Alby, så de va rätt så skönt. Sen va de lite uuppvärmning och sen skulle vi springa och de va siktjobbigt. Fram till ridskolan sprang ja me Linus sen sprang ja me Ronja och då gick vi ganska mycket. Men jag kom i mål på 24.25 minuter. är ganska nöjd faktist. Sen gick v hela vägen hem.Igår.

Glömde skriva igår när ja kom hem, men orkade verkligen inte. Men igår hoppade jag Fabiënne lite för Isabelle. I början va hon lite seg och ville itne direkt sammarbeta, men sen släppte de och hon blev mjuk och fin. Sen när vi började hoppa så blev hon ganska het och sprang på rätt så mycket. Man behöver ganska mycket yttertygel på henne innan hindret annars springer hon på sidan. Vi hade ett rött hinder me sockerbitar och ett blått vanligt hinder. Det blå stod vid E och de röda vid B. Sen är de lite kul att skritta ut me henne för att hon hatar regn och är rädd att gå i skogen när de blir mörkt. hihi, så vi gick fram till brevlådorna vid bondvägen. Här får ni en skiss :)
Inte så fint, men jaja.Ingen Rubrik.

Sitter på golvet i mitt rum me datan, fast ja börjar om 50 min. Så igentligen måste ja fixa mig lite snart, men tänkte bara slänga in ett inlägg. Idag ska vi till Riksdagen me skolan.Guuud vaa tråååkigt! Slutar fem då. Så jag har bytit tid me carro så hon rider vid 6 och jag vid ist för tvärtom. Tror att vi skulle hoppa lite idag också :)
Jag och Fabiënne på ridlägret i sommars <3Plugg

Godnatt snart, men först ska ja plugga lite på Franskan också. Lite jobbigt eftersom träningen slutade nio i trollbäcken, och sen ducsha, äta och plugga. Usch, hatar måndagar från och med nu!
Blev lite kort, men ja hinner inte nu.

Bild från Tyresö's sommarläger 09 :)Regn

Här sitter ja och lyssnar på Oskar Linnros medans det ösregnar ute. Inte alls kul, blöt på vägen hem och till skolan. Och så är det lagom kul att jag har tappat bort mina nycklar, så ja kommer inte in i mitt skåp. Och så glömde ja mina nycklar i jacobs skåp. Veckan har inte börjat så lyckat för mig alltså. Och ikväll är de träning från 19-21. Ja kommer aldrig orka, så har man läxor tills imorrn och allt. Usch, den här veckan kommer nog inte bli så rolig.
jag just nu Det är okej att göra reklam för sig själv... (a)

Hej Alice och alla som läser den här bloggen! Jag tar mig friheten att gästblogga lite i Alice blogg eftersom jag ändå har fått leka lite med designen mohaha.

Fast egentligen har jag bara en sak att säga: astridmedkollen.blogg.se
(hade en till bild men jag vågade inte lägga upp den för då kanske Alice aldrig mer hade pratat med mig hihi...)

PUSS GODNATT och Alice är sötast i världen!RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!