Ridläger

Kom fram hit till Åby igår. Fick en häst som heter Anis (nått sånt). Har ridit första passet idag, red dressyr då. Hon är fin, men väldigt hög i formen, ska försöka jobba på att få den lägre nu under veckan. Sen är hon väldigt seg, så ska byta ut mina 11 mm ponnysporrar mot paulinas 15 mm och spö till nästa pass! :)


Mot midsommarfirande hos vännerna!



Glad midsommar!

Mamma kom in och väckte mej för bara nån minut sen. Måste skynda mej ganska rejält för vi ska vara hos våra kompisar om en timma! :)


Godnatt!

Är lite småsur nu när jag tog cykeln för att cykla bort till affären, visserligen tar det inte så överdrivet lång tid dit. Men med feber, ont i rygg och knä och mensvärk också så var det jäkligt jobbigt. Nu tillbaka till ämnet, stressade för att hinna innan dom stängde, så jag cyklade som en galning. När jag väl kommer fram så har dom ingen Kesella, så får man cykla hela vägen hem igen! ÅÅÅååh!

Ska iaf ner och ta en dusch nu och sen sova! :)

Man önskar att det var sånt här väder nu, så slipper man bli så deprimerad....


'

Har inte så mycket att skriva om, vädret är dötråkigt. Ösregn fram till lunch och uppehåll sen dess.

Var hos en kompis till mej igår, även två av hans kompisar var där. Så vi såg på filmen Next har jag för mig att den hette. Orkade inte ta bussen hem, så han skjutsade mej på cykel hem, gulle! Kom hem vid typ tio så träffade jag Ronja och vi gick ut en stund, duchade när jag kom hem.

Idag så vaknade jag halv sju och kunde inte somna om så jag låg och vänta i en timma på att min väckarklocka skulle ringa vid halv åtta. Åkte till min kompis vid 9 ungefär och var där till två, vi såg klart filmen från igår och kolla en ny film. Det var tänkt att jag skulle sticka till stallet vid 11 och ha hoppträning för Hedda, därför var jag där så tidigt. Men det var världens äckligaste väder ute så jag orkade verkligen inte. Jag och Ronja tog en promenad när jag kom hem, och jag har inte fått nått gjort verkligen nu på eftermiddagen. Har tappat blogglusten helt nu, men jag försöker! :)


Snabbt inlägg!

Måste skynda mej nu, springer iväg till bussen om nån minut bara. Ska iväg till en kompis nu!


Svensk (jävla) sommar



Alltid är det nått

Duktiga jag tog cyklen ner till affären och köpte en läsk. Träffade Hanna utanför affären, hon hade precis hoppat av bussen. Hon skjutsade mej hem till henne, sen cyklade jag själv hela vägen hem.

Nu har jag antagligen fått någon sorts knäskada igen. Senast för nån/några månader sen så var det ju benhinneinflammation, och innan dess har jag haft slatter. Men nu är det liksom utsidan av knät som gör ont. har haft så i några veckor och nu gör det super ont. I italien så hade jag super ont, gick med bandage runt knät den dagen vi vandrade 3 mil.
Får väl se hur det kommer gå under ridlägret, de är nog bara nån senskada eller nått ;)


Tråkig dag idag

Har verkligen inte orkat göra någonting idag, gick upp vid tolv och sen dess har jag suttit i soffan och bara latat mej. Väntar på att min brorsa ska komma hem från jobbet bara, sen tar jag cykeln ner till affären :) Riktig slappdag idag, har inte orkat träffa kompisar eller någon, ikväll blir det 2 slö timmar framför tv med fotbollsmatch.
Knas väder...


Knäppa tjejer som taggar till Norrköping!

Haha, dumma barn som var med på foto och trodde att jag inte skulle visa dom för er... ;)


Promenad

Åkte till stallet och promenerade med lilla ponnyn eftersom hon har ont  i ryggen. Hedda red på Annie. Vi gick bort till ridskolan och lät hästarna beta där ett tag. Pratade en masa om allt och ingenting. Mysig sommarkväll i stallet!
Blev lite bilder. Jag var duktig och hade med mig kameran för en gångs skull! Bilderna blev rätt så dåliga pågrundav regnet...
Hedda och Annie
Mongolid bild på mej och älskade fabbe!
Knäppa Weltor hemma i stallet


Tisdag, Tjugoförsta juni

Var hemma hos William igår kväll/natt. Sov över där, tror vi somnade runt fyra och gick upp vid åtta. Så fyra timmars sömn ungefär, härligt... Hade skitkul där  verkligen, massa bra vänner var där och vi hade det nice.

Ni kanske har märkt att det inte blivit nån bra uppdatering alls dom senaste veckorna. Det har ju hänt lite saker under tiden, så som; skapat en till blogg med mina kompisar, varit i italien och fått sommarlov! Efter som det är sommarlov så blir det inte så bra uppdatering, men jag försöker iaf! Sen är det ganska krångligt med att ha två bloggar med inloggning och sånt. Det tar sån tid, speciellt när internet strular.


Kommer sakna er älskade konfirmationsgrupp!



Konfirmation!

Har haft ganska mycket att göra de senaste dagarna så har inte kunnat blogga nått. Konfirmerade mej idag och det gick jätte bra, förutom att vi hade lite otur med vädret. Här kommer massa bilder från idag, har snott dem från några personer på facebook. Dom kommer ej i ordning
Emma L som Tiggare 2 och berättare
Jag och Hanna
Fransiskus (Sanna) delar ut bröd till de fattiga tiggarna
Jag och Hanna igen
Clara, Fransiskus, Bernado & Hanna (Agnes, Sanna, Alexandra & Hanna)
Fransiskus (Sanna)
Inne i kyrkan

Slutet av teatern när vi läste fransiskus bönen

Slutet av teatern när vi läste fransiskus bönen

Inne i kyrkan

Nattvard (Hanna och jag som ljusbärare)
Jag och Hanna

Nattvard för oss konfirmander

Teatern

Tiggare + Fransiskus kompisar

Grupp 1, 2 och 3

Teater

Teater

Fransiskus bönen


Ett tag sen...

Nu var det ett tag sen jag skrev något senast. Mer än en vecka.

Har inte så mycket att berätta, har varit Italien med konfirmationsgruppen. Gått i kyrkor, vandrat, fotat, solat, sovit och massor mer!

Kom till Sverige mitt på dagen i söndag och har inte orkat skriva nått sedan dess.
Mongobild från Italien!

Slänger upp lite bilder därifrån snart!


Dagen

Hinner knappt skriva på denna blogg nu när jag har den andra. Men idag har  jag varit ute på Notholmen med Hanna och Ronja, vi solade, dom badade, vi åt jordgubbar och dom badade.
Jag
Ronja och Hanna
Världens absolut finaste Hanna!
Hanna och Ronja
Ronja och Hanna

Ni somhar missat min blogg hittar den HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


Bilder från förra sommaren på Fredriks Land

Vi hade en Zombreo-hatt
Vi smörjde in varandra med solkräm
Vi var ute och fiskade
Vi brottades mitt i natten
Vi tog en massa fula bilder
Vi tog tåget hem till Stockholm igen


En sån där lista

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
Nej, eller jo förresten....
Ljugit för någon? Vita lögner drar jag ibland.
Träffat någon från internet IRL? Inte vad jag kommer ihåg, men har nog hänt!

Antal…
Gånger du varit kär? Ingen aning. Varit lite "småkär" lite för ofta kanske. Men på riktigt så vet jag inte
Gånger ditt hjärta brustit? Ingen aning, tror inte att det hänt.
Hjärtan brustet på grund av dig? Hmm, brukar inte bry mej om konsekvenserna, men är nog några iaf.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? En, två gånger

Senaste…

Personen du fick e-mail av? Mina konståkningstränare
Personen du fick brev av? Kyrkan
Personen du fick sms av? Ronja, om jag minns rätt!
Saken du köpte? Kläder. Eller godis kanske


HISS / DISS

Längesen jag gjorde en Hiss / Diss, så det blir en nu!

Såg precis på TEAMSL hade lagt upp dessa De Niro stövlar på bloggen. Visst, De Niro brukar ju göra lite annorlunda modeller och färger på sina stövlar. Men det här har ju gått på tok för långt!

Det verkar som om det är något manchster liknande tyg. Detta måste vara det fulaste jag någonsin har sätt!



Den som vill vara ägare till dessa får betala 5000.
Klar DISS!

Vad tycker Du?


God Morgon

Vaknade vid tjugo över sex imorrse, helt otroligt! Även fast jag hade tänkt att sova ut idag. Men jag gick upp ur sängen bara för några minuter sen. Sitter och äter frukost nu, väntar även på att det ska bli mer sol på altanen, just nu är det mest skugga över hela. Om det blir varmt ska ja ut å sola en stund sedan.
Igår grillade jag och Axel marshmellows på gasolgrillen, funkade inte så bra....


Stockhoms Ridhus dag 3

Den här dagen var ännu mer skön än gårdagens. Känns som om jag har lite kort minne eftersom jag knappt kommer ihåg vad vi gjort idag. Men iaf så var det här min sista prao dag. Vi fick putsa, mocka, borsta hästar, hästbyten. Och allt flera gånger, förutom putsningen av sadlar idag, den behövde vi bara göra en gång!

På hemvägen så skulle jag och Hedda möta upp mamma vid Sofia på söder. Så vi tog vår vanliga 55 buss som går till Sofia. Men tydligen så hette inte ändhållplatsen Sofia, utan något helt annat, så vi hade ingen aning om vart vi skulle hoppa av, och bussen började åka tillbaka samma väg som vi kom. Tillslut fick vi panik och hoppade av bussen å ringde mamma så att hon kunde hämta oss, haha! Det blir alltid något knas när jag åker buss!

När vi satt på bussen påväg till söder så åker man på östermalm. Det bara kryllade av S.N.Y.G.G.A killar överallt! Helt sjukt alltså! Då var det ganska tomt på bussen och jag och Hedda körde nummerleken. Ni vet den när man bedömmer utseénde och så på killar, 1 är sämst och 10 är bäst. Alla killar blev 8or och 9or, enstaka 10or. Sen när vi kom över till söder så vart alla typ 2or och 3or, haha!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!