Sista kvällen i mars

Brukar aldrig skriva så långa inlägg som de jag gjorde senast. Egentligen är de ju inte så kort, men jag brukar inte ha någon speciellt att skriva om direkt. Men det har blir väl ett kort och meningslöst inlägg, som vanligt alltså. Ska iaf sova nu. Eftersom jag ska upp hyfsat tidigt för att åka å lämna min hund på dagis och sen åka hem igen och gå till skolan efter de. Tar så himla lång tid fram och tillbaka så får väl åka ganska tidigt för jag måste ju hinna till skolan oxå. Gonatt!


STORT GRATTIS TILL CAROLINE ANDERSSON!

Hehe, inte finaste bilden kanske, menmen! GRATTIS ÄLSKLINING!
Länk till henne: www.goldigoldenangel.blogg.se (Alla chekar in och grattar henne!!!!)


Torsdag!

Hejhej! Ganska najs dag i skolan idag, har inte gjort någonting förutom att skriva två meningar och haft en muntlig redovisning. Så ganska chill dag! Efter skolan så gick jag och Hedda hem till mej och åt, blev pasta med cola! Gott, hehe! Sen kom ronja hit och vi gick till bussen. Sen så när bussen kommer till Petterboda så får vi sitta och vänta där i cirkus 10 min på busschaufförsbytet. Och tillslut så säger busschauffören att den andra är försenad eller tänker antagligen inte komma så, då böt vi till bussen som kom bakom. Sen så när vi kommer till nästa busshållplats så hoppar dom där killarna på. (Vet inte om jag skrev om dom förut) Vi mötte iaf dom förra gången vi skulle sola också, dom va ju lite roliga om vi säger så.... Men sen så hoppa vi av vid centrum och bytte där mot 824, då va vi tvungna att åka hela vägen förbi granängsringen och allt de där.... Tillslut kom vi fram. Först gick vi in till vivo å växla min hundralapp till tior, hehe! När vi kom ner till solariumstället sen så mötte vi en kille som satt framför oss på sista bussen. HAHAHA! Inte trodde vi ett en sån som han solar! Solade iaf en kvart idag, men när jag kommer ut ser jag ut som en prickigkorv! Usch, ibland hatar jag verkligen mina fräknar, dom kommer alltid fram när jag solar! Sen åkte vi bussen hem, vilket inte tog alls lika lång tid som ditvägen. Idag var det jättefint väder, men imorrn när jag och ronja hade tänkt att åka till stan så ska det bli mulet eller regn! Suck!
Har inte kollat bloglovin sen igår kväll, och de är 38 nya inlägg, och ända följer jag inte så många bloggar. Var bara tvungen att säga de... Glöm inte följa mej! Just nu sitter jag och hjälper min bror att förhöra honnom på sin engelska läxa.
Hedda och ronja
Hedda och Ronja. (De blir nog inte så glada när de ser den här bilden)

Btw, såg ni hur långt inlägg jag skrev! :O Händer inte så ofta, hehe....


Efterlyst

Sitter å ser på Efterlyst på 3an. Det är ett av de bästa programmen på tv tycker jag. Vet inte varför, kanske insperar mig just för att jag vill bli polis när jag blir stor. Haha, "när jag blir stor", älskar uttrycket. När är man stor egentligen? Äh, men de är väl när man har pluggat klart å börjar jobba kanske?  Nu ska jag se klart på Efterlyst och gå och lägga mig, för imorgon MÅSTE jag verkligen gå till skolan. Har en muntlig redovisning för lärare imorgon med min grupp om våran uppfinning. Det här är våran enda chans att få ett bra teknikbetyg. Så alltså var det inte så smart att vara hemma idag. Fast jag hade ont så jag kunde ju inte gå dit. Statestiken har var lika i tre dagar i rad nu. Så komigen nu!


Im on drugs

Haha nejdå. Försöker hitta något bra som hjälper, men hittar tyvärr inget, så jag får väl ha ont ett tag till då. Hela min familj kom hem precis. Det första dom gör är att börja städa. Så nu måste jag städa med dom bara för att de ska komma en barnfamilj och kolla på min hund ikväll.... Juste, skulle dessutom lägga upp bilderna på vad jag fick i söndags. Jaja, gör de sen!


Trettionde mars

Hejhej! Är hemma och är sjuk idag igen, inte kul alltså. Direkt när jag vakna kände jag att jag hade ont idag igen och att jag verkligen inte kunde gå till skolan. Men nu sitter jag å ser på Biggest Looser. Och efter så sätter jag på igårdagens Desperate Housewives avsnitt. Usch, de är verkligen dö tråkigt att vara sjuk. Är det nån mer än jag som också är sjuk idag? Ni får jätte gärna önska inlägg, så att jag får något att göra! :)


Em-kval

Sitter och ser em kvals matchen för sverige som spelar mot moldavien. Har just duschat. Snart blire desperate housewives! Fotboll kan ju faktiskt vara ganska intressant ibland! Heja sverige som leder med 2-0 med en halv minut kvar!


Depp?

Ligger i min säng å deppar för att jag är sjuk. Kollade just ut genom fönstert mot de trista vädret, snösklask, usch! Slog just på min förra årets-sommar-spellista på spotify. Nu längtar jag till sommaren!!!!! Ska nu krypa ner under täcket å sova bort de magonda och hoppas att de är sommar när jag vaknar! Btw, så sitter ja å trycker i mig min 200g diestive choklad som jag fick av min snälla bror!
Webcam bilderna blir alltid lika fina!


Mår lite bättre idag

Försov mig lite imorrse, till åtta så hann till skolan ändå. Mådde lite bättre då så gick till skolan och hade med mig några tabletter med mig. Men dom hjälpte inte, så vid lunch gick jag till skolsköterskan me Hedda för hon hade ont i huvudet, så fick jag nån tablett av henne. Så nu mår jag lite bättre iaf. Jätte skönt att vi inte har några läxor den här veckan för att vi har projekt. Nu ska jag upp å fota vad jag fick i födelsedagspresent. :)
GRATTIS JESPER!

(Så går de om man fyller år hos oss i Strand)


Sjuk

Har ju inte vart frisk någon gång i helgen, men idag trodde jag att jag mådde bättre, men tydligen inte. Så gick hem från skolan efter lunch. Har superduper ont i magen! Typ illamående.


Tack!

Tack för alla grattis!
- 102 pers på facebook
- 6 sms
- 3 samtal
- och alla på showen idag!


Tror det här kan vara början på nått stort

Dagen har varit helt okej, även fast jag vaknade på helt fel sida. Men att få träffa vissa av sina bästa kompisar gjorde allt mycket bättre. Showen gick bra, iof åkte jag bara ett program. Men jag tyckte alla var jätte duktiga. Efteråt så åt jag lunch med farmor, mormor, mamma och farmors kompis. Miniminimini släktmiddag, eftersom min bror och pappa är i Hassela, men nu är dom påväg hem. Ska se om jag hittar några bilder från showen idag och sen så hoppas jag att min bror tog lite bilder i Hassela.


15 ÅR

Hejhopp, vaknade på helt fel sida imorrse av pappa som ringde mej kl 7, så nu sitter jag här i soffan med mitt fula krulliga hår och min brors dator som har jobbiga tagneter. Lite halft besviken på mina presenter.

Bild från sommar -10


Middag hos Ina!

Ikväll var jag ju hos Ina på fest. Gick hem vid tio för att jag var sjuk plus att jag skulle på show dagen efter. Men här kommer det lite bilder iaf. Har lånat alla av Hanna på fb
Ronja, Jag och Hedda
Hanna och jag
haha, ronja och Ina
Haha, Hedda och Minna
Ganska dåliga bilder, menmen!


Sämst uppdatering

Känner att det har varit riktigt dålig uppdatering den här veckan, och speciellt de senaste dagarna. Men har varken haft lusten eller orken att blogga. Idag har jag inte gjort så mycket. Vart hemma med mamma nu på kvällen och kollat några saker. Imorrn blir det uppstigning ganska tidigt för grönt kort kursen.


kollar Let's Dance och har precis fixat TDB kontot



Utkast: Mars 24, 2011

Jag har:

[X] En mamma
[X] En pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[X] Bror
[ ] Syster
[ ] Brorsdotter/son
[ ] Systerdotter/son
[X] Mobiltelefon
[ ] Eget badrum
[ ] Swimming Pool
[ ] Hot Tub
[X] Gästrum
[X] Data
[X] Tv
[X] Mer än 4 par skor
[X] Solglasögon
[X] Klocka
[X] MP3spelare/Ipod
[X] PS3
[ ] XBOX
[ ] Nintendo 64
[X] Gameboy
[ ] Game Cube
[X] Nintendo DS
[ ] Pokerbord
[ ] Biljardbord
[X] Hockeyspel
[X] Basketkorg
[ ] Fooseball
[X] Nattduksbord
[X] Sterio på rummet
[X] CD-spelare
[X] Dyr parfym
[X] Shoppar minst en gång i veckan
[X] MSN
[X] Kamera
[X] Telefon
[X] Skoter/Fyrhjulning
[X] Moppe/Bil
[ ] Gitarr, basgitarr, trummor
[ ] Piano/Keyboard
[X] Annat instrument
[X] Varit på kryssning
[X] Varit utomlands
[ ] Haft personlig tränare
[ ] Dyra smycken
[X] Plattång/Locktång
[X] Träffat en kändis
[ ] Dyrt Smink
[ ] Har varit i en slagbur som är till för baseball
[X] har 1000kr på dej just nu (räknat i kläder)
[ ] Kreditkort, debetkort eller bankomatkort
[X] Rest i Europa
[X] Föräldrarna har bil
[X] Jetski/Båt
[ ] Husbil/Husvagn
[ ] Jag har en bil
[X] Hemmagjord  mat varje dag
[ ] Suttit i en Limo
[X] Bor i villa
[X] Har något husdjur
[X] Går på någon aktivitet
[X] Kan åka skidor
[X] Har sommarstuga
[X] Har märkeskläder



1-25: Ghetto Kid
26-37: Vanlig
38-49: Bortskämd Brat
50----> Överklass Snobb (Hehehe)


Genrep

Precis käkat efter att ha varit på genrep för showen på söndag. Körde programmet två gånger åkte hem sen. Sitter å ser på uppdrag granskning om koppleri och prostetuering. Hemsk och vidrigt. Nu ska jag fortsätta plugga på min franska och se vidare på programmet.


Nothing is perfect man, that's what the world is




Tömkörning

Tömkörde ponnyn idag. Har aldrig gjort de förut. Vi gjorde det mest på volt. Lite irriterande att det var två andra där inne, men sen gick dom så att vi fick ridhuset för oss själva. Hon var jätte duktig, och man kände verkligen vilken inverkan man igentligen gör. Fick med hennes yttersida riktigt bra. Så jag är riktigt nöjd! Ska nog göra det lite oftare. Imorrn skulle iaf John komma och kolla på hennes rygg. Eftersom hon är väldigt öm just nu.


BILDBOMB: Sommar

Lägger upp fler sen om ni vill! :)


Mot stallet

Precis kommit hem från skolan nu. Måste fixa lite käk innan jag drar till stallet!


Snart träning

Har precis dryckit upp påskmusten som stod i köket.  Ska gå och fixa lite käk nu innan träningen.
ALICE HAR TRÅKIGT


Lite dålig uppdaterning

Sorry för lite dålig uppdatering, men det har hänt lite saker här hemma.

Lördag: Var först på grönt kort kurs, sen på kvällen så kom ronja och Hedda hit. Vi hyrde Saw 7, kollade på Sex and the city 2, sjöng singstar och sedan sov. Gick och la oss vid tre, och jag va döö trött på träningen efteråt. Tyvär inga bilder blev det.

Söndag: Tränade på morgonen, 11-14. Sen låg jag bara hemma å slappa, spela lite PS3 och så...

Måndag: Sovmorgon till halv elva imorrse, och daen har varit ganska chill. Förutom att jag har varit på allmänt dåligt humör idag.
Bild på oss i Juryn från Strandfestivalen innan sportlovet.
Från vänster: Victor, Jag, Hedda och Hanna


Grönt Kort Kurs

Så, nu har jag precis kommit hem från en 5 timmar lång kurs. Satt i ett rum och hade typ teori i 5 timmar med en paus. Nästa vecka är det praktiska övningar och vi ska dessutom se på film och göra provet. Så nu måste jag plugga massa häst! Btw så är jag medlem på ÖRS nu ist för TRF.


Äntligen klar!

Är nu äntligen klar med utskriften av tr 1, 2 och tre. Tog mej en och en halvtimma att skriva ut allt det där, som är sammanlagt på drygt 199 sidor. Så hoppas att kursen är hyfsat rolig iaf. Eftersom det håller på i 5 timmar! Och vi får En rast, jag kommer dö! Sen är det dessutom likadant nästa lördag. Nu ska jag sova, så att jag orkar gå upp imorrn. Gonatt!


Utskrift

Sitter instängd på pappas kontor och håller på att skriva ut TR ett, två och tre. Och det kommer ta hela natten känns det som. Skrivaren pajjade för en stund sen. Usch! Men imorrn blir det grönt kurs kort!


Cornelis

Sitter å ser på Cornelis filmen med min familj. Bror min som hyrde filmen, låg på SF's startsida på teven.


Core

Har varit å kört ett core pass efter skolan. Var där med hanna och ronja. Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Käkade för nån halvtimma sen.


Godmorgon

Godmorgon. Ska nog gå upp ur sängen nu. Börjar 9.25 idag, så kan ta det lite lugnt nu. Hejdå


Lång och tråkig dag

Varje torsdag är lika tråkig, börjar 20 över åtta och slutar tjugo över tre. Har bara haft massa tråkiga lektioner idag. Sen efter skolan åkte jag, hedda och ronja till solakuten i trollbäcken å solade där. Så nu är jag pytte lite mer brun än vad jag var förut. Men usch, hatar att vara såhär blek, så nu blir de sola ett bra tag till. Sen åkte vi söka hem igen och jag har försökt att plugga matte hela kvällen, men det har inte gått så bra.


Bara jag som misstolkar elefantbilden i min mattebok?



Onsdag kväll

Gjorde klart min engelska läxa, men orkade inte med no läxan. Måste upp tidigt imorrn så att jag hinner duscha, sen efter skolan ska jag, hedda och ronja åka å sola. Är riktigt blek nu! Usch!


Japan



Hmm, vågar man hoppas att Aftonbladet ljuger (som vanligt) ?

Bild lånad från Melinda


Plugg? Nej Tack!

Det här med att försöka göra min filmrecention på engelska läxan går ju inte så bra. Skulle bara ha datan på för att lyssna på spotify, men nu sitter jag här och bloggar istället. Inte bra! Men ska försöka fortsätta med den, den ska ju trottsallt vara klar imorgon! Dessutom har jag No läxa också.



Hämtat hunden på dagis.....

Hämtat hunden på dagis och nu blir plugg. blogg.se är jätte segt! fyy på dom!


Fint väder!

Försov mej imorrse igen, hehe. Men har haft massa tråkiga lektioner idag, efter lunch så hade vi idrott sen sluta vi. För våran syslöjdslärare var sjuk. Så slutade 10 över 1 idag, och sen dess har jag bara suttit hemma i soffan å kollat på det inspelade Desperate Housewifes avsnittet från igår som jag inte hann se. Ska vänta i en halvtimma innan jag ska åka å hämta min hund på dagis, kanske tillochmed går hela vägen hem eftersom det är så fint väder! Ska försöka plugga/äta lite nu innan jag åker iväg.



Winderflem

Åkte till stalllet vid 5 idag. var ljust och jättefint väder när vi kom dit och jag tänkte ta en promenad med henne. Men så skulle carro mocka så då mockade jag samtidigt som henne och när vi hade mockat klart så var det mörkt, så kände inte för att gå utomhus med henne då. Så gick i ridhuset i ca. 20 min. Sen när jag kom in till stallet igen och hade fixat klart med henne så frågade Helene om jag ville rida Winne eftersom hon var sjuk. Så då sadlade vi och gick ut. Har inte ridit honnom sen hösten 09. Så det var ett tag sen. Han är 175cm i mankhöjd och ganska seg och "lång" att rida ihop. Men tyckte att det gick  hyfsat bra, även fast jag inte hade några sporrar eller spö. Hoppas på att få rida honnom mer!
Hittade tyvär ingen bra bild på honnom :(


Ingen ridning ikväll

Blir ingen ridning ikväll eftersom ponnyn är lite öm i ryggen. Men åker ner ändå, och promenerar med henne eller nått :)


Grattis!

Grattis Melina som fyller fjorton idag!

Jag och melina i göteborg
Här har ni en länk till melina! http://www.meeelinas.blogg.se/


Bilder från igår





Blev bara tre som var hyfsat bra. Aja :)



Måndags Eftermiddag

Kom i lagom tid till svenskan imorrse, efter min ''försovning''. Tycker dagen har gått snabbt, emot va dom brukar göra. Nu blire lite mellis och sen massa plugg! Usch, har ju somsagt två prov imorrn. Svenska och franska.


Varför jag inte tävlar längre

Har gått på singelåkning sen jag var 6år tror jag. Och dom här sista åren har inte varit så roliga, då vi knappt har utvecklats. Så för tre år sen började jag på Teamåkning, när det startades upp ett nytt team i klubben. Så anledningen till att jag sluta var nog för att jag inte tyckte att det var kul.

Teamet för ett år sedan


Hoppsan

Försov mej idag, så ska nog igentligen inte blogga, men jag orkar verkligen inte gå på vår första lektion som är franska! Usch, så jag går om typ en timma ist! :)

Jag, osminkad, en vanlig morgon!


Rubrik brist?

Hittade just en snygg tröja från Bikbok som mamma köper åt mej imorrn! Snäll mamma man har! Sen ska hon fixa kläderna till vårshowen, fast jag vet inte riktigt vad vi skulle ha. Men det va typ shorts och nått linne som man kan använda sen igen efter! Snart är det ju shortsväder ute! Nu börjar jag smålängta lite efter sommaren! Om tre månader åker vi till italien med konfan, kommer bli så himla kul! Då hoppas vi på shortsväder!



KM Tyresö KK

Tydligen var det km idag i klubben, men jag tävlar ju itne längre så jag var inte med. Men många yngre var med och hittade lite bilder på facebook som Isabelle Selfvin har tagit. Blev riktigt kär i flygskär bilderna!





Duktiga små talanger från klubben! :)


Ut med hunden nu

Seg söndag, verkligen! Sitter bara å degar och käkar godiset från igår i den andra sängen i mitt rum. Känner att jag måste ta tag i den här dagen. Mamma fyller ju faktiskt år idag, Grattis! Ska sätta på mig en tröja och jacka sen går jag ut med hunden, duschar och fixar mig innan farmor kommer. För då blir det födelsedagsmiddag för min mamma.Har bara 1 och en halv timme på mig nu. Så måste nog skynda mej lite!


Vad vill ni att jag ska skriva om?

Vad vill ni att jag ska skriva om, eller lägga upp foton på? Hundar, hästar, gammla sommarbilder, gammla bilder? Bilder på/inuti huset? :) kommentera! :) har lite tråkigt just nu!



Vem har sagt att vi är normala....?



BILDBOMB: Kväll hos Ina

Två av mina fullt normala vänner.....


Myskväll!

Var ju i slottsparken med Hedda och Elvis ooh gick en liten promenad. Tog lite fina vårbilder som ni kanske såg i förra bildinlägget. Snart ska vi käka middag och sen åker vi ner till Ina och blir där ikväll! Lovar att fota! :)


Vårbilder



Vad är det?

Ja du, va benhinneinflammation är vet jag inte riktigt. Men min mamma säger att jag har fått det för att jag har börjat gå i mina converse ganska mycket. Och dom är ganska platta i sulan, vilket påverkar benet, eller ja, i mitt fall; den främre delen av vadmuskeln. Det finns inte så mycket att göra åt det, det går inte att operera bort. Eftersom det inte sitter i så länge. Smörjde med Tigerbalsam igår, men det verkade inte hjälpa. Jag tror mer på att man ska vila, och inte anstrnga benet. Men man kan nog inte se det sm en överanstränging. Det känns ungefär som träningsverk fast i främre delen av vadmuskeln, alltså känns det inte överdrivet mycket. Men jag ska vila nu tills det blir bättre! :)


Ingen träning

Hade läst fel vecka mailet som vi fick av vår tränare där det stod att vi inte skulle ha någon träning lördag v.11. Jag som trodde att det va vecka 11 nu tyckte de va jätteskönt att kunna sova ut imorrn. Men icke, det var visst inte vecka 11 utan v.10. Men jag tänker och behöver ändå inte gå på träningen pga min benhinneinflammation! Så då blir det sovmorgon iaf! Superskööönt!


Film från 8 Feb


Jag och Fabbe bommar 8 feb för Isabelle Sparring


Oh fyyy satan!



Benhinneinflammation

Min mamma (som förut jobbade på sös) har nu konstaterat att jag har benhinneinflammation i det högra benet, superkul..... NOOOT
Har haft ont i högerbenet i typ tre veckor nu. Gjorde riktigt ont när jag åkte skidor hela förra veckan, när man går känns det inte lika mycket, men det känns. Men idag när jag var ute och sprang så började jag känna av det. Så när mamma kom hem sa jag till henne hur det kändes och hon sa att det var benhinneinflammation. Det sitter i det främre muskelfacket (?) Nån som vet om man kan träna med detta eller ska man vila?


Jag börjar bli duktig

Har precis varit ute och sprungit. Sprang inte så långt eftersom jag inte har tränat på ett bra tag.... Men nu ska jag hårdträna hela året! Stannade bara två gånger och gick när jag kände att astman tog över. Annars gick det bra. Sprang 3,5 km idag.


Nu börjar man få riktiga vårkänslor!

Gick vaknade imorrse av att solen lös in i mitt rum. Kollade ut och blå himmel och 6 grader ute. Nu börjar det bli vår! Har varit en skön morgon, då jag slapp gå upp tidigt för träning. Polisen var här för en stund sen för ett vittnesförhör  med mamma om inbrottet i torsdagsmorse i villan brevid våran. Läskigt! Ska städa nu, sen blir det en sväng i slottsparken med Elvis och myyys hos Ina ikväll med tjejerna! :)
Senaste gången hos Ina. Valborg 2010. Shit va länge sen!


Aja.....

Har feber nu men det blir skolan imorrn ändå!


Sundsvalls Tidning

Klicka på bilden för att komma till hela artikeln med film!


Musik Tips!

Andreas Top 20 Lista på Spotify!
Top 20


Blir så irriterad på mamma!

Nu säger hon att jag kanske inte kommer få ett gymkort och att vi måste prata med pappa. Åååh, kan hon inte bara fixa de?? :@


10 Mars

Tröja- Jeane Blush
Jeans- Zoul
Skinnjacka- Bubbleroom
Halsduk- Gina Tricot
Och sen såklart Converse på det, som är genomblöta just nu(!)
Observera min söta hund i bakrunden, haha!


Dom nya träningsbyxorna

Team Sportia 399 :-


Arg tjej bakom dataskärmen!

Har just insett att det är någon annan som är inne på mitt spotify account. Musiken pausas och denna ruta kommer upp!


Vattenpölar, Slask och Blötsnö

Trist dag idag i skolan. Allt blir så trist och tråkigt i slaskvädret. Har bara haft tråkiga lektioner idag, förutom idrotten imorrse. Där vi hade redskap och fick hoppa trampets (?). Gjorde volt, och klarade nästan! Efter skolan så gick jag hem och tio minuter senare gick jag för att möta Fredrik och sen gick vi sedan vidare till Victor och sen gick vi till busshållsplatsen där vi mötte Jesper. Haha, hela gänget. Åkte till petterboda och hämtade hunden på dagis och tog sedan bussen hem igen. Klev av vid Tyresö Skola och gick den korta biten hem. Var slask och äckligt över åkern, usch! Hade tänkt att ut å springa lite, men har ångrat mej pga av vädret och mörkret nu.


Tränings Outfit Idag

Linne- Monki
Byxor: Nike
Blev lite slappt och skönt eftersom vi var på afrodans, haha!


Pappa och Bigairbagen är med på SVT play.

Just nu är pappa och Tommie med bagen i Sundsvall och var med på nått nyhetsinslag där uppefrån som vi hitta på SVT play. Kul!


Afrikansk Dans

Har varit på friskis & svettis med Hedda och Ronja. Vi körde ett afrikansk dans pass. Det var faktiskt kul och jobbigt. Ska ju köpa kort på friskis nu. Så då kan vi träna mycket oftare och jag ska få snygg mage till sommaren! Köpte även ett par tränings byxor på Team Sportia innan passet. Men lägger upp dom imorrn på bloggen! :)


BUSSTIDER TILL RONJA OCH HEDDA



Onsdag morgon

Gick upp för en halvtimma sen och så för en stund sen gick jag ut med hunden och nu har jag ätit klart frukost. Nu ska ska sminka mej. Hehe, roligt inlägg. Men gör ett lite bättre efter skolan! :)


Sötbild!

Hittade en liten söt bild på mej och hedda på mobilen! Ska skriva lite om idag hade jag tänkt då. Kan liksom inte låta bli att blogga via mobilen när jag ligger i sängen. Idag i skolan så hade vi musik för förstå gången på ett år. Eftersom våran musik lärare varit mammaledig. Vi spelade Smoke on the water på gitarr. Gick sämst eftersom jag har lite svårt att hitta rätt sträng. Hade sedan bild, där vi ska rita exitiören och interiören på både gamla och nya hus. Usch, det är så tråkigt. Tänker verkligen inte bli arkitekt när jag blir stor. Det här< blir det sista inlägget för ikväll. Bloggar som vanligt imorrn på morgonen! Glömde säga att jag, hedda och ronja ska gå på afrikansk dans imorrn! Dessutom blir det ingen dagens outfitbild för att bilderna jag tog ser jag helt mongo ut på dom! Kanske blir en imorrn! (Om jag orkar)


Tisdagkväll

Åkte till stallet vid halv fem idag. Då carro skulle rida innan mej. Hedda följde med. Red samtidigt som Alice på wilda. Va lite jobbigt eftersom båda heter Alice, haha. Det gick ganska bra i början. Vi hade lite bommar idag. 4 st som låg på medellinjen. Så gjorde vi skänkelvikningar från H till X sen över bommarna och sedan galopp vid F. Fattar ni? Fixar en fin liten paint bild imorrn, haha. Kan inte göra det nu eftersom jag bloggar via mobilen. Hedda filmade lite, men bara när hon var dum/busig i galoppen för sen la kameran av. Men ska se om hon kan skicka filmerna imorrn!


Tisdagmorgon!

Ännu en ny tisdagmorgon här.Vaknade vid sju idag, så ska nog gå upp å fixa mej och åtagalägger upp en dagens outfit efter skolan. Hejdå!


Träning!

Känner mig ganska duktig då det har blivit ganska mycket (och kommer bli mer) träning. Åkte skidor hela förra veckan, igår så tränade jag tre timmar konståkning på förmiddagen sen vid halv sex körde jag, hedda och ronja ett gympa pass på friskis & svettis, idag var det två timmar konståkning, imorrn blir det ridning, kanske ett core pass på friskis på onsdag. Kommer kanske rulla på så i ett par veckor nu hoppas jag! På träning gick det bra, blev ju andra gången jag tränade efter mitt två veckors uppehåll, så det känns bra. Nu ska jag smsa lite sen sova. Men det här blir det sista inlägget för idag! Gonatt!


This one is for you and me



BILDER!

Här kommer lite bilder från Italien. Jag lägger upp de andra i mitt picsasa album :D
Axel, Oskar och Mamma på Belvedere
Axel, Mamma, Jag, Oskar, Annika och Edwin
Axel
Jag
Jag
Axel och Jag
Edwin, Axel och Jag
Mamma, Jag, Axel och Oskar
Mamma, Jag, Axel, Oskar, Edwin och Annika
Axel och Jag
Jag
Axel, Oskar och Jag
Hehe, blev en liten bildbomb. Resten av de bra bilderna kan ni se i picasa albumet!


Måndag

Kom hem från skolan för typ två timmar sen, och sen dess har jag bara suttit å degat framför datan. Hehe. Nu ska jag hjälpa till att plocka upp disken och laga mat innan jag drar på träning.
Tröja- United Colors of Benneton: 60 euro
Jeans- Cheap Monday: 499kr
Linne: H&M 49kr
Vet inte riktigt vad som hände med kameran där, menmen. Har iaf nya tröjan på bilden! :)


Ny tröja

Köpte en ny tröja i lördags precis innan vi åkte hem från italien. Köpte den inne på United Colors of Benneton för 60 euro. Ska nog ha den idag. :)


Godmorgon

Precis gått upp ur sängen. Börjar om en och en halvtimma så då har jag god tid på mej. Orkade inte starta datan och den bärbara vet jag inte vart den är, hehe. Så de blev mobilblogg. Tänkte lägga upp lite bilder igår från italien. Men hann precis klart med bilderna på fb och i picasa innan jag skulle sova. Men jag fixar det kanske efter skolan idag. (Om jag orkar)


Picasa

Picasa är.... Hmm, vet inte riktigt faktist. Men iaf så kan man spara sina bilder i olika album där. Så slipper man ha typ tre hundra bilder från samma ställe på bloggen.  Tror att man även kan redigera bilder där, men jag har aldrig gjort det. Utan använder det att spara mina bilder så att alla kan se dom!
Klicka på bilden för att komma dit!


Kort Inlägg!

Jag kom hem igår kväll. Vårt flyg landade på arlanda vid halv tio ungefär. Sen gick det jätte segt att få alla väskor, specielt skidbagarna. Men iaf, det har varit en grymt kul vecka. När jag kommer hem från träningen om några timmar så ska jag lägga upp massa bilder. Några här på bloggen, några på facebook och typ alla i ett picsasa album!


När kommer hon hem

Heej!

Någon som vet när Alice kommer hem?? Äre i dag?? hoppas! ;)

Har varigt och trännat nu, två timmar. Kul va? :P ganska okej, haha. Vi övade på vårat show pogram. najs :) går ganska bra. Team tränning i morogn, nu sak jag ta det lungt (och ducsha;)).


Vad tror ni, kommer Alice döda mig när hon ser deen, elr kommer hon låta bil?

puss


Hemma i gen

Heej!

<nu e jag hemma i gen! Det är ganska skönt, men det är bat hos mormor och morfar också! :D


Waphine ser lite småt drömmande ut...


Fiin smiley


Fiina Waphine <33333

Om ni vill se restanm av bilderna får ni gå in på min blogg ;)  www.goldigoldenangel.blogg.se

Puss


Alice

heej!!!


Kan inte Alice komma hem snart?? :( saknar henne och jag känner att jag SUGER på att blogga så...


puss


Hoppvolten

heej!!

Vilken härligt värder det är ute!!! :) vårkänslor som fan! :)

Har varigt i stallet och ridigr Waphine, hon var ganska seg, hmm. Hon har burgat bli det nu :(  Men vi övade lite på intervaller och skänkelvikningar. Hon var lite ovlige att göra skänkelvikningarna men men. Mamma fottade, ni får bilder na i morgon kväll elr på lördag. för jag åker till Mormor och morfar nu.

Puss!<333


Dagen autfit

Heej!


Jeans från Jc
Tröja från Stadium

puss


Kungens kurva

Heej!

Var med mamma i kungens kurva och handlade lite saker. Najs! :D


3 Par strumpor, haha gíllar hello kitty x)


2 Bh, lägger bara up en av dom ;)


Två par underställ, till stallet. :)

puss



Damp?

Heej!!

Blogg.se har dampat hela jävla dan!! har inte kunna komma in tidigare :( *buhu*

Puss


Waphine<3

Heej!


Har varigt i stallet i nu, Och ridigt för Isabelle. :)  Waphine var sjuk duktig!

Började med att länga och korta galoppen, asså du ska få in så många/få galoppsprång på en långsida. :D Fick in 6st och 12st. :) i ett ganska litet ridhus. Och sen var hon super fin i formen, mjuk i mun och sidor. Sen fick ´jag öva på skänkelvikningar. Var lite motvligi i början men bra i slutet. I dag var hon värkligen en super ponny!! :D


Jag och Waphine

Puss


Ingen blogg lust

Heej!!

Jag har värkligen INGEN blogg lust i dag.... :(
Känner att allt bara kommer gå och helvetet i dag så..



Kommer någ inte blogg mer i dag. men får se...

puss


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!