Ponny akutenh

Heej!


Ska titta på ponny aktuen nu! :D

åker och trännr senare



puss


Tråkigt

Heej!


Haha, hur tråkigt kan man ha?


Haha, ska någ ringa någa. ;)

puss



"21"

heej!

Vrf ska det vara så sjuk svårt att komma på en rubrik?? Jaja.

Tittade på filmen "21" i går, jag tycker att den var sjuk bra! :D



Filmen handlar om: Men får följa Ben på han sissta hige shol år. Då han lärarae lär vissa elever att räkna kort (när man spelar Black Jack så kan man räkna kort, så man vet om man vinner osv, men det är INTE lagligt). Och han och 4-5 andra elever får åka till vegas och spela. ´Han vill känna i hop 300 000$för att gå på Harvad. Men han blir av med alla sina pengar två gånger....


puss


Haha

Heej! Jag känner mig lagom mogen, sitter och tittar på hem till midgård. ;) Haha det är faktist ganska roligt :-o :o Haha ;) puss


Horse

Heej! sitter och tittar på göteborg horse show. Vad gör ni? Puss


Hiss/Diss

Heej!



Kingsland jacka

en stor Hiss  

Tycker att jackan är sjuk snygg, och varm. Skulle gärna ha en så, ni då?


Blev bara en hiss i dag

Puss


Hehe

Heej!!

Hittade lite bilder på Fb, från mitt och Alice första ridläger. Läger up lite bilder på Alice. ;)


Alice och Super sony! lite långt fram med skänkelen kankse?


Haha OMG jag! x)


Ok, inte från ridlä´ger, men Alice och Humle får vara med än då!! :)


Ups

puss


Mys

Cha!

Ska kolla lite på film nu tror jag, men vet inte vilken. *suck*. Jaja.

Det gick as bra på träningen btw. Vi fortsatte på Ke$a progarmet, och vi ska inte åka till kungsbacka och tävla. Skönt! :) men lite synd också...



Mjukis dress och ny duscha. haha. Bjuder på den ;)

Hoppas Alice snart kommer in på sin Wi Fi så det blir bätter, haha känner att jag inte e så grym på det här :/

www.goldigoldenangel.blogg.se haha. MÅSTE bara länka till min blogg ;)

puss



Filma

Heej!!

Har hunit träna och kolla på film i dag, najs. Såg "salt". Ja jag veet jag är seg, men men. Jag tycket i alla fall att den var sjukt bra!!  Typ 9/10 elr nåt. E det nån som har sätt den? Vad tycket ni i såna fall? :)



Puss


Carro gästbloggar

Cha cha!

Nu sitter Alice på ett plan på väg till Italien, Alperna! Fett avis!! :( Men men, vi får ha det bra här hemma i sverige! :D

I dag har jag tränat konståking, nu ska jag tydligen vara med i F3's progarm också. Hur gick det till ;)
Och sen har jag varigt i stallet, red Waphine.

Och vet ni vad???

HELA RIDHUSET HÅLLER PÅ ATT RASA SÅ DET ÄR FÖRBJUDET ATT RIDA DÄR NU!!! :S Inte så bra va?? :OO: Skiver kankse mer sen

Puss


Sista inlägget

Det här blir då det sista inlägget innan jag åker till Italien. Men ni får en gästbloggare, och det blir: *trumvirvel* Carro! Planet går kvart i fyra men om en kvart så lämnar vi Tyresö och beger oss till Arlanda. Canazi, Doliometerna, Italien here we come! Hoppas ni får det bra här hemma i Sverige och syns om en vecka! Om dom har Wi-fi på hotellet så kommer jag blogga därifrån. Annars blir det för dyrt.
Åre, 2010


Lördag morgon

Gick upp för typ en timma sen, har hunnit äta frukost, städat och packat det sista. Nu väntar jag bara på att pappa kommer tillbaka från promenaden så vi kan åka å lämna hunden hos henne som han ska bo hos medans vi är borta, sen ska vi åka till centrum och köpa en ny mjukisdress som jag kan ha med mig dit ner. Förhoppningsvis så hinner jag med ett inlägg till innan vi åker till arlanda. Då berättar jag vem som ska gästblogga här också! Hej då så länge!


Fredag

Idag (eller ja igår blir det ju faktiskt) så har jag inte gjort så mycket annat än att ha varit med carro, åkt hem till farmor och packat. Jag och carro tog lite fina bilder med webbcamen men nu har pappa lagt undan datan så nu kan jag inte lägga upp bilderna. Åkte buss hem till farmor som bor i sköndal. Så när jag sitter på bussen så kommer det först en gubbe som sätter sig bredvid mej. Och han luktade gamla mögliga köttbullar, jag lovar! Det stank riktigt äckligt om honom. Sen när han flyttar på sig så kommer det en annan gubbe å sätter sig bredvid mej. Denna gången en tjock gubbe som dessutom stinker nästan lika vidrigt som den första gubben! Jag som har fobi för tjocka människor blev intryckt mot fönstret eftersom halva hans rumpa va på min stol för att hans var för tjock för ett säte! Usch säger jag bara, nästan lite klaustrofobi varning i sådana tillfallen! Gick hela vägen från norra sköndal till stora sköndal. Det är faktiskt ganska långt, men tog bara en kvart. Hämtade kläderna hos farmor som hon hade sytt in åt mej. Nu på kvällen jag haft beslutsångest om vad jag ska ha med mig till italien och försökt få hela resväskan att väga max 20kg vilket har varit ett jätte problem ikväll. Nu ska jag sova så att jag orkar gå upp å städa, samt åka å handla kläder å smink innan vi åker till arlanda! Gonatt!


Nu är det kaos i mitt rum...

Nu är det kaos i mitt rum eftersom jag håller på att packa. Kläder, skor väskor och skit överallt i hela rummet. Nu ska jag fortsatta packa så att jag inte glömmer nått!


HIHIHIHI



Ledig Idag!

Fick ju sportlov igår, så är ledig idag och hela nästa vecka. Superskönt! Vakande för 20 min, så har hunnit duscha. Sitter å kollar på ett gammalt Cougar Town avsnitt som visst var inspelat på tv:n. Ska nog äta frukost, eller lunch. Men vi har typ inget att äta, så nu får jag gå hungrig hela dagen, eftersom jag dör utan frukost! Nej, men nästan!


Jag hjärta dig




Gonatt!

Känner mig väldigt trött och har varit vaken ganska länge. Skulle ha packat klart allt idag, men orkade verkligen inte. Så gör det imorrn eftersom jag är ledig då! Hunden är hemma imorrn, så måste upp hyfsat tidigt för att gå ut med honnom sen ska jag nog packa lite, och sen skulle jag träffa carro. Vi ska kanske åka till eriksdalsbadet å bada. Men vet inte om jag orkar. Får se imorrn. Ska ju även hämta mina kläder hos farmor. Så då måste jag iaf ta buss i mot staden!

Bild på mej. Den är från innan sommaren 2010. Ser ni va mörkt hår jag
hade redan då?


Torsdag

Försovde mig imorrse igen, eller känns som om jag har börjat försova mig mycket oftare nu?! Så fick synda mig upp och kom till skolan vid tio över åtta. Så vart bara tio min sen, men dom hade ändå inte hunnit börja när jag kom så det gjorde inte så mycket. Hade genrep + strandfestivalen. Så vi började med att bära massa stolar, högtalare och instrument. Kallt som satan var det att bära alla saker mellan idrottssalen och skolan. Sen började vi med genrepet, idrottshallen kryllade av små söta barn. Sen vare lunch, och efter lunchen fixade vi små resterande detaljer, sen vare dags. Blev inte så bra, lite missförstånd och sånt. Men de funka och jag satt i juryn. Nu på kvällen så har jag lämnat kläder hos farmor. En tröja och ett par jeans som hon ska sy in och jag ska ta med mig till italien,  så ska dit imorrn å hämta det. Ska se om jag hittar några bilder från idag. (Isf kommer de imorrn!)



Nu när du vet att jag vet att du gillar mej, så tror du att jag gillar dej








Vilja Bli

Hehe, ska snaaaart börja packa. Har bara inte orkat gå upp för trappan, hehe. Men nu ska jag sätta igång och fylla min resväska som rymmer 110 liter.


Wednesday!

Konstigt nog var jag ganska pigg imorrse. Blev typ en macka till frukost hemma, eftersom vi inte hade nånting mer. Så jag häll på att dö av hunger innan lunch. Första lektionen i skolan såg vi på någon teckanad sexfilm typ, haha. Den va iaf jätte konstig. Efter det så var vi på en föreläsning om droger i bibblan. Ganska så intressant, efter lunch så hade vi planeringsmöte (igen) till strandfestivalen. Det är som en talangjakt, och vi ska ha den imorrn. Och vi har knappt fixat nånting, men hoppas de löser sig imorrn. Sen hade vi tjej & kill snack. Haha, det var lite roligt! Nu ska jag iaf börja packa inför italien. Har ju hur mycket kläder som helst, men har ingen aning om vad jag ska ha med mig!

Japp, vi är med i tidningen! :)


Snart sportlov!

Imorgon är min sista dag i skolan, och sen så är vi lediga på fredag och sedan en vecka sportlov. Jag ska till Italien under sportlovet, men vad ska NI göra? :)

Bild på dolomiterna  från Google


Funderar på att ha en frågestund, vad tycker ni?



Tisdag Kväll

Precis kollat på Dansbanan i täfteå. Haha, vilket jävla program alltså, har även hunnit käka tårta nu ikväll och varit ute med ronja. Frös skitmycke om mina kinder då, usch! Nu ska jag ta en varm dusch, raka benen och smörja in mej med brun utan sol, och fläta mitt hår så att de är lockigt imorrn. Detta blir nog det sista inlägget ikväll. Ska nog gå upp hyfsat tidigt imorrn, så jag slipper stressa. Så kanske jag hinner blogga dessutom!

Fint väder hemma hos mig i lördags (?)


Ut i det kalla

Nu ska jag gå ut med min hund och ronja och hennes hund en stund. Är ganska kallt ute nu, så det blir nog överdragsbyxor, haha! Menmen, jag vill ju inte frysa!
Haha, bild från igår!!


Din stolthet imponerar, viljestyrkan exploderar

Började vid tio imorrse, ganska skönt. Hade nån föreläsning med RFSU och efter lunch såg vi en film om droger och missbrukare å lite sånt. Efter det så hade vi musik, för första gången på typ ett år. Har bestämt mej för att inte åka till stallet eftersom jag inte har nån skjuts dit. Just nu sitter jag å redigerar lite bilder från Åre 2010. Nu längtar jag verkligen till Italien. Men bara fyra dagar kvar!
Ni som vill se lite bilder från när vi va i Åre på påsklovet kan ju titta in hääääääär!


ROMME!

Kom hem från romme för en timma sen och det har varit sjukt kul! Åkte mest med Hanna. Ronja, Victor och Jesper. Har varit kul å jättekul. Summerar dagen med jättekul! Här kommer blider!
Hanna!

Ronja!

Ronja och Hanna

Ronja och Jesper

Victor

Victor och Hanna

Här var det färgglatt!
Från vänster: Linus R, Victor, Jag och Ronja, Jesper!


Påväg hem!

Just nu sitter jag i bussen påväg hem från romme. Är supertrött i benen! Är hemma om minst 3 timmar! :)


Påväg!

Nu sitter vi på bussen påväg till romme! Ska bli jätte kul. Men vi kommer fram lite senare än tänkt för att det har varit köer. Bloggar mer påvägen hem! :p


Godmorgon

Godmorgon alla lärare. Klockan är snart kvart över fem och jag ska gå upp nu. Huh, jag e verkligen trött nu. Såg precis en plogbil åka förbi uppe på vägen, stackars dom som måste jobba mitt i natten!


Tagga!

Ska gå upp halv sex imorrn för att vi ska åka till romme med skolan! Ska bli sjukt kul ju! Det är jättekul att ni börjar kommentera mer nu! Tack för att ni tyckte att håret vart fint! Sov gott! :)


Ny färgat hår!

nog dom allra fulaste bilderna på mej någonsin. Menmen


Helgen

Lördag: Igår kväll så kom ju Ronja, Hedda och Hanna hit. Först skulle vi ner till vivo å köpa godis men då släppte inte vakten in oss, så då gick vi hem igen å hämtade hunden och gick en promenad med honnom. Sen så skulle vi se på film men det tog typ två timmar för oss att välja en film, haha. Men vi valde What happends in Vegas. Den va bra, efter den så såg vi på två  inspelade Morden i Sandhamn avsnitt. Ronja och Hanna gick hem vid halv två sen gick jag å Hedda å la oss.
Söndag: Träning imorrse, den va ganska kul. Vi började öva på det nya programmet. Sen när jag kom hem så var farmor och mormor här å vi skulle fira Axels födelsedag.  (Som visserligen var för en månad sen) Sen så packade jag alla saker till romme och åkte med pappa å handla. Då jag även köpte hårfärg. Så nu har mamma agerat frisör och färgat håret på mej.
Bilder från idag kommer senare. Typ imorrn!


Dags att färga håret nu!



Om jag ler, så är det för att jag tänker på dej

Nu ska jag gå ner till badrummet å ta en varm lång dusch. Sen så ska jag å Axel laga middag, får se vad det blir. Hamburgare som vanligt kanske? Sen så kommer Hedda, Ronja och Hanna över så ska vi se på film eller nåt. Eftersom jag inte ville va hemma själv nu när hela min familj är borta.

Enda bilden jag har på oss fyra.
Från vänster: Hedda, Ronja, Jag och Hanna!
Oj, va alla såg små ut där, och ändå var det i september!


Ny jacka!

Somsagt har jag ju varit med pappa i bromma å köpt en ny jacka. Min svarta skidjacka har jag nu börjat använda i stallet, så dags för en ny, hehe! Som ni vet så älskar jag XXL butiken. Jätte bra service och massvis med billiga å bra kläder av kända märken. Men iaf så köpte jag en blå/turkos jacka av märket salomon. Jätteskön, men det avr meningen att jag skulle köpa en skaljacka eftersom det kommer bli ganska varmt med en fodrad, men nu så hittade jag ingen snygg skaljacka så det blev en halvfodrad.



Påväg mot bromma

Nu sitter jag i bilen påväg mot xxl i bromma, behöver köpa en ny skidjacka. Blir en snabb sväng dit eftersom pappa skulle iväg sen.


Städa sucks!



Meeh

Vaknade nu och hoppades på att jag hade försovit mej så att jag, men icke. Nu sitter ja å käkar frukost å drar snart på träning. Suck.


Uppdatering på Hemsidan

Nu har vi uppdaterat lite med kalender och blogg på hemsidag. Så titta in, och kom till oss nästa gång! :)



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN


Hammarbybacken igår kväll

Var ju i hammarbycken igår kväll med bagen. Gick bra, kom många som hoppade. Vilket var bra. Lite strul när vi skulle rulla ihop den, då allt blev knas eftersom  det var så kalt så bagen bara gled.

Bild från Januari i hammabybacken iår.


Mot Hammarbybacken nu!



Vad tycker ni?

Nu efter att ha haft lockigt hår i några dagar så funderar jag ganska starkt på att permantena mitt hår! Tycker att det är jätte fint o gulligt med små lockar, vad tycker ni?
Ska nog ha så här småkrusit isf!



Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med min labbrationsrapport, med lite hjälp av mamma och NE. Nu ska jag bege mig ner till duschen!


MÅSTE FORTSÄTTA ATT SKRIVA PÅ MIN LABBRATIONSRAPPORT NU, SÅ ATT JAG HINNER DUSCHA!






JAG PLUGGAR, ELLER EGENTLIGEN SITTER JAG FRAMFÖR FACEBOOK EFTERSOM JAG INTE FATTAR HUR MAN GÖR EN LABBRATIONSRAPPORT









Kanske dags att plugga?

Kanske dags att börja plugga snart, eller inte bara kanske, utan jag SKA plugga! Har två prov samt en inlämmning imorrn. Så nu ska jag äta middag och sen plugga resten av kvällen, så det här kanske blir det sista inlägget för idag, eller kanske orkar blogga via mobilen ikväll. Aja, dags att leka smart!


Onsdag!

Försov mej imorrse, så bestämde mig att inte gå på den första lektionen. Men det var bara So, så tror att det var lugnt! Istället så tog jag lång tid på mej att göra iordning mej, hihi! Hann sy kanterna på byxorna idag. Så hinner kanske bli klar tills nästa gång! Hoppas det iaf! På hemkunskapen så gjorde vi 3 rätters. Då gjorde ja å Ronja vitlöksbröd till förrätt, fläskfilé med klyftpotatis och beaniessås till varmrätt och choklad mousé till efterrätt! Blev faktist gott! Hehe, hemkunskapsproffsen, or whaat? :P
Nu ska jag plugga, har muntligt franska prov, skriftligt engelska prov och NO labbrapport imorrn! Suck!!!

Förrätten!

Varmrätten!

Efterrätten!
Man ser inte så bra, men det var gott iaf!


4 Free Tickets!

Nu är det så att jag har 4 gratisbiljetter till Norrköping International Horse Show. En till mej då, sen är det tre över! Så om ni vill följa med dit så konakta mej!!  Det är i maj månad iaf!


Snel hest

Red fabbi idag och hon var super duktig! Gick mycket bättre än förra gången, då hon var jätte dum. Hyfstat låg form idag och vi jobbade mycket på att hennes ytterbog (närt vänster) inte skulle "flyga" ut så mycket, så då var det mycket ytterhjälper som gällde och hon tog dom jätte bra och lyssnade. Allt gick super idag, var lite tajt och många i ridhuset så det blev ganska krångligt. Jag hade förtur eftersom jag hade bokad träning, men det verkade ju inte så många ha fattat å red på som vanligt, suck. hehe, mongobild från idag!


Tjugo över elva

Hejhej, träningen gick bra, förutom att det var superkallt att åka i tävlingsdräkten och tävlingsstrumpbyxorna! Två reportrar från Mitt i Tyresö tidningen var där och gjorde ett reportage om oss, hihi kul va! Så nu är vi med i tidningen! Efteråt fick vi massor av geléhjärtan av vår tränare, Diana och Ronja! Sen när jag kom hem så fick jag vaniljmunkar och ännu mer geléhjärtan av mamma. Nu ska jag sova, gonatt!


Born This Way.....?

Tycker faktiskt inte att Lady Gaga's nya låt Born This Way är så bra som alla säger. Tycker att Petter är 100 gånger bättre! HIHI^^ nu ska jag iaf dra på träning! Mitt I Tyresö ska komma å göra ett repotage om oss, som jag skrev i nått inlägg förut! :)



Hittade en bättre bild på mina skor, så sähär ser dom ut!



Alla Hjärtans Dag

För er som inte fatta, så är det Ryan Scheckler på bild i förra inlägget. Riktigt snygg kille det där alltså! Skolan gick faktist ganska ovanligt snabbt idag! Har inte hänt något idag, men hoppas dåå! Med tankte på att det är alla hjärtans dag idag! :))


Kärlek till dej!



Hmm, nu ska jag ha kul å läsa ut Apelsinflickan



Kärleksmässa i Tyresö Kyrka

Var på gudstjänst idag. Kärleksmässa var det, mycket bättre än dom vanliga gudstjänsterna. Inte så mkt mer att skriva, haha.

Bilden är på ett stearinljus som  vi la små hjärtan i!


TÅRTA!

Kom hem från träningen för ett tag sen. Ganska chill träning, så sköönt! Vår tränare hade glömt cd-spelaren till dansen så vi hade ingen musik. Men istället så gjorde vi massa vighetsövningar. Så hoppas att alla ska kunna göra "benet" tills vårshowen, så vi kan ha med det i vårt program! Isträningen gick oxå bra, man blir faktist väldigt taggad av Ke$ha musiken, som vi ska åka till på våruppvisningen med tema MTV! Efteråt fick vi tårta eftersom vi var så duktiga förra helgen å plockade hem guld!


Seg & Tråkig lördag

Har verkligen inte orkat blogga idag, eller nått. Men några bilder har kommit upp iaf. Men imorrse å gick jag upp vid halv åtta och sen åkte jag på träning vid 9-10. Fyfan för träningar på lördagmornar, usch! Riktigt seg träning, dessutom var den i fontanahallen, fyy den hallen är alldeles för kall. Efter träningen så drog jag hem, sen åkte hela familjen till stan (haha!). Först så gick vi in i västmalmsgallerian å köpte ett par skor till mej. Sen så åkte vi vidare å släppte axel å pappa vid Alpingaraget på vallhallavägen å åkte vidare till värtahamnen, där köpte vi en ny resväska till mej, eftersom jag inte hade nån för tillfället. Blev en ganska stor, rymmer 110 liter, så de är bra! Sen åkte vi hem igen eftersom jag skulle till ishallen igen för uppvisning. Uppvisningen gick sådär, vi hade ett fall. Men annars typ bra. Fick skjuts hem av emma efteråt! :) Har lagat middag med axel, blev hamburgare såklart. Finns inte så mycket annat som vi kan laga, hehe. Nu sitter vi här i soffan med en varsin data i knät och har supertråkigt. Sitter å lyssnar sönder en räddare i nöden, like a prayer, white light moment. Hej jag har inget liv.


Nya skor!

Köpte nya skor idag. Behövde ett par eftersom mina uggs är trasiga å läcker in vatten, och det är alldeles för kallt för converse (märkte jag i torsdags). Köte ett par med kilklack från Vagabond för 1000kr.

Skitsnygga! Dock ser man inte så bra på bilden :(


Dagens outfit- Lite smått redigerad bild


- Tröja- Fred Perry

- Jeans- Cheap Monday


FAIL BILDER

eftersom alla andra lägger upp, så kan väl jag göra likadant!


Tydligen var det inte bara jag som inte kom fram till skolan igår!



Ont om tid?

Nej, bara lat. Hehe. Hann inte lägga upp filmerna igår som jag så att jag skulle göra, men om jag får tid idag, eller någon gång i helgen! Nu ska jag lyssna till petter och sova, sen träning och uppvisning idag! :)


Hur ofta måste man kolla mejlen igentligen....?

Kollade precis min mejl, insåg att jag hade 152 st. Har liksom inte kollat på en vecka. Vet inte hur det blir så många på en vecka, får ju inte ens mejl från facebook. Hmm......?


Filmkväll

Precis kommit hem från en filmkväll hos fredrik med hanna, ronja, ina, jacob och fredrik. Vi såg på hipp hipp hora och sen hann jag se början på kyrkogårdsön, men hann inte se resten eftersom jag skulle hem. Har ju inte gjort så mycket annant idag än matteprovet och legat hemma å slappat. Gonatt! :)


Tråkig fredagseftermiddag



Dagen outfit dåå haha:

- Tröja: Lyle & Scott
-Jeans: Zoul


Jag tävlar om ett pannband!


Var med ni också! :)

http://tesskliintestam.blogg.se/2011/february/bloggtavling-vinn-ett-snyggt-pannband.html



Fan då!

Skulle höll på att lägga över The Town filmen från Axels dator till ett usb minne. Så upptäcker jag att hela filmen inte får plats på usbminnet. Sen så hittar jag inte ett till! Buhuuu! :(


Ny jacka!

Nu ska jag köpa en ny jacka igen. Denna gång en skidjacka. Den ska vara blå! Ganska ljusblå, sverigeblå! (Typ samma färg som min hjälm på min header) Så om ni har nått tips, kommentera/länka! :)



Bilder från filmer!

Dålig kvalité men ändå nått!




Hemma från skolan

Kom hem från skolan för ett tag sen. Var bara där å gjorde matteprovet idag, eftersom det var snökaos så var det typ inga i skolan. Så ni som inte gjorde matteprovet idag, måste göra det måndag morgon kl 8!  Haha, fail för er! Nu sitter jag iaf å äter glass och havrebollar. Muma! Men ska nog ladda över filmerna från i tisdags så att ni får se dom! :)



10 sanningar om mig

- Jag sjunger Alltid när jag duschar

- Jag är mörkrädd

- Jag drömmer Alltid mardrömmar efter skräckfilmer & däckare

- Jag sover aldrig ensam hemma

- Har världens sötaste hund

- Jag är riktigt dålig på att laga mat

- Går på konståkning för att ha kvar kontakten me kompisarna, inte för att de är kul

- Jag är rädd för tjocka människor

- Har jätte svårt med skolan

- Älskar snön!


Snökaos

Igår kväll kom det ganska mycket snö. Men imorrse ringde hedda mig och sa att alla bussar var inställda så vi har ingen skola idag. Även fast jag inte behöver inte åka buss till skolan så tänker jag ändå inte gå dit. Det är självstudier i skolan eller hemma! NIIIICE! Alltså inget matteprov idag! :)



Plugg

Nu har jag pluggat hela kvällen. Vi har matte prov imorrn och som vanligt kan jag ingenting. Men nu har min brorsa suttit å hjälpt mej i en timma. Så nu kan jag alla målen iaf!


Converse när det snöar är ingen bra idé

Usch nej, tyckte det var gasnka varmt när jag gick till skolan, men tydligen inte. På hemvägen så hade det snöat minst 5 cetnimeter. Så nu är mina fötter rätt så blöta, suck. Men idag hade vi franska prov. Tyckte  att det faktist gick ganska bra, var några saker som jag inte hade pluggat på, kunde jag inte alls. Men jag tror jag får vg iaf. Fick de på det senaste franska provet.


...

Kom hem från skolan för två timmar sen, men har inte haft någon blogglust alls. Men nu ska jag skriva lite iaf



Måndag: Allmänt tråkig dag i skolan, drog hem sen på träning. Träningen gick skit, men på söndag får vi nytt programm iaf!

Tisdag: Helt vanlig dag i skolan då igen, hade vikarie på bilden. Hon är myycket bättre än vår riktiga! Efter skolan så gick jag och Hedda hem till mej och bytte om å käka, sen gick vi ner till carro som skjutsade oss till stallet. Gick ganska bra att rida, förrutom att hon var jätte dum.  Isabelle hoppade upp på henne i 5 min och lösgjorde henne lite. Efter det så gick det mycket bättre. Vi hade lite bommar, hon var jätte duktig och lyfte bra på benen. Hedda filmade men dom lägger jag upp en annan dag.

Onsdag: Vanlig dag idag me då. Kom lite längre på mina byxor idag på slöjden. Hade även skol-dm idag i innebandy. Jag är inte me å spelar men dom vann iaf första matchen med 2-0 och andra med 8-2. Första mot salem och andra mot vändelsö tror jag, kmr inte ihåg.


Jag har förlorat en vän, men har fortfarande dom allra bästa kvar!



Bilder från Igår!







BUUUUUS!



Wallander nu!



Söndags ångest

Har lite söndags ångest, ja ni vet den där man får på söndagskvällar, när man vet att man har super mycket läxor och annat skit som man skulle ha gjort i helgen men inte orkat. Tänkte plugga till franska provet nu innan jag åkte till stallet. Vi var där i fem timmar och nu orkar jag verkligen inte plugga. Snart ska jag skriva om hur de gick att rida, ska bara vänta på att hedda lägger upp bilderna!


Längesen

Du var gammal
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog



Mysig söndagmorgon!

Sitter å myser i soffan med datorn i knät, hehe. Min hund ligger brevid å är super gosig å bror i den andra soffan. Ska snart äta frukost, eller lunch. Nej det blir brunch. Vid ett drar jag till stallet med Hedda. Försökte få med mig någon som kunde fota, men nej. Tydligen så ville ingen. Så då får väl jag och hedda fota varandra. Ska ju inviga min nya hjälm idag, kuuligt! Nu ska jag käka byye!


Stor DISS till......

Fjällräven! Tycker att det har blivit så himla ''fjortis stämlpat''. Sen så har alla dessutom samma modeller istället för att välja någon som ingen annan har så väljer alla ändå thermo 2 jacket alltså den jättestora dunjackan, eller greenland winter jacket eller parkasen. Tycker att alla tre har ful och dålig passform, och är inte värd pengarna. Då vi bor i Sverige, inte på nordpolen.
Fjällräven


Tolv minuter i elva

Sitter å ser på någon film som går på trean. Är riktigt sur på mej själv att jag var sjuk idag på tävlingen, skit! Min hals är fortfarande ganska så död, men nu har jag ingen feber längre. Så det är bra iaf. Om jag mår bättre imorrn ska jag iväg till stallet å rida fabienne en stund. Hoppas jag mår bättre då. Ska dit med Hedda och hoppas att vi kan få med oss carro eller någon så att nån kan fota. Behöver verkligen lite nya bilder! Men nu ska jag sova, gonatt! Eller jag, först försöka öppna halstablettspaketet som jag har försökt med i någon timma. Brist på IQ tror jag...

Bild från igår


Melodifestivalen 2011

Det här med melodifestivalen börjar kännas lite överskattat nu. När jag var liten följde jag den alltid, men nu är den knappt värd att se enligt mej. Sitter och kollar nu, eftersom jag inte har något bättre för mig, men att Dilba sjunger playback är ju inte helt okej. Vad tycker ni?


Ny header!

Gjorde precis en ny header, vilken var finast? Kommentera!


Grattis till guldet, tjejer!



Inte okej.

Tycker att det är väldigt irriterande att folk gör reklam åt sig själva på andras bloggar. Skulle vara tacksam om jag slapp sådant, tack. Att ni dessutom inte ens läser inläggen, eller presentationen på bloggen utan bara klistar in kommentaren på första bästa inlägg är ju inte heller så kul. Är det för att få fler läsare eller vaddå? Samma sak gäller er  som vill göra länkbyten, eller frågar om vi ska följa varandra på bloglovin. 1) Jag har bara länkar till mina kompisar. 2) Man följer väll bara någons blogg på bloglovin för att man tycker att den är bra, skriver bra osv. Inte för att få fler premuneranter. Nejtack, till er som gör sånt.  JAG KOMMER INTE ATT GODKÄNNA DESSA KOMMENTARER!


Lördag

Vaknade vid 5 imorrse, eller hade ju ställt klockan på halv 5 eftersom jag skulle upp då. Men jag hade ganska hög feber inatt, runt 39. Och dessutom ont i halsen, kunde inte prata alls. Så då sket jag i att tävla idag. Det var sista tävligen för sesången, jag hade jätte gärna varit med. Speciellt nu när dom vann. Den första tävlingen som vi vinner är inte jag med på, suck. Men grattis till dom! Carro kom å lämnade en medalj och ros till mej nu efter tävlingen. :') Sen kom farmor  å fikade med oss, hon hade köpt med sig choklad åt mej å axel. Nu ska jag sitta å ha tråkigt resten av idag


Det här känns ju kul....

Halkade på isen igår utanför mitt hus, och kan nu inte röra handen. Superkul verkligen, jag som ska rida imorrn....


Björn Borg


fin bild dåå.


Vi Har Bara Varandra



Godmorgon

Skulle igentligen gått upp nu, men jag blev sjuk inatt, feber, ont i halsen. Kan knappt prata. Så mamma tyckte jag skulle vara hemma.


Super bäst helg!

Den här helgen kommer bli superbäst. Idag så var jag i stan med hedda, imorrn blire tävling, kolla på hedda i ridhuset, sen sova hos hedda å på söndag rider jag :)


Sova nu!

Har precis gett min hund mat och jag ska sova nu. Ska upp vid 5 imorrn för att jag har tävling! Gonatt! Uppdaterar mer efter tävlingen :)


Hemmakväll

Sitter hemma med min sjuka bror och min hund. Vi sitter i soffan å kollar på Let´s Dance. Var ute med hunden, jätte skönt att det ligger snö på isen så man slipper halka, men ibland så halkar man ändå. Så nu har jag jätte ont i handen och får se om jag ens kan tävla imorrn! Lånade axels skullcandy, huu är verkligen inte van med sånna hörlurar så dom ramla av typ hela tidn, haha. Var i stan med Hedda idag. Ville bara komma bort ett tag från tyresö och allt som hänt så vi åkte ner till norrmälar strand och gick lite längs vattnet. Jätte mysigt, med sol och precis lagom kallt. Gick även in på en ridsports butik, kollade lite, gick ut. Drog in till centralen, käkade en varsin dounot, och en hamburgare innan vi åkte hem. Tog tunnelbanan till gullmars och tog buss därifrån. Såklart så irrade jag och Hedda bort oss inne på T-centralen, haha. Sämst eller vaddå? ;)

Lite för kallt för converse nu!

oskarp bild på mej!

Söta lilla hedda!


Mysigt väder nere på norrmälar strand! :)


Jag å Axel tittar på Léts Dance

Jag: Kolla va snygga ben hon har, sånna skulle jag också vilja ha!

Axel: Hon dansar ju, alla dansare har snygga ben.

Jag: Alla?

Axel: Okej, alla utom Issa

Jag: Tyyyyst, jag äter ju!


HAHAHAHA, kul humor! ;)


Gammal bild


Bild från februari förra året ♥


HISS / DISS

Nu tänker jag göra en liten hiss och diss. HAHA!

HISS: Min nya hjälm! :)

DISS: Dom här superfula stövlarna!

Håller ni med mig?


NYA HJÄLMEN

haha, snygga bilder. oooor whaaat? :)




TEAM BILDER FRÅN GÖTEBORG!

Här kommer det lite bilder från tävlingen. Ska se om jag hittar några från vårat åk, eller om det finns någon film.

Prisutdelning, vi på 3 plats.

Sunrise och Capris!

Sexy Girls!

Sunrise med tränare!


Yeeeah!

Nu är hjälmen hemma hos mig! Visar bild när jag kommer hem igen!
Snabb leverans, eller vaddå? 6 dagar från england liksom! :)



Tuesday!

Hemma från skolan nu, bara haft massa sega lektioner idag. Men hade håltimma mellan ett och två, så det var najs. Men annars har det inte varit så mycket roligt!  Ska in till stan å fixa pass, därför ingen ridning idag.


Jag ska inte bli sen

Gick upp för en kvart sen ungefär. För att inte komma försent och för att plugga. Får se om jag orkar plugga, men idag ska jag komma i tid!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!