3 bra och dåliga saker med idag.

3 bra saker:
 - min ridhjälm har kommit till sverige.
- jag och carro kom med så ridlägret.
-träningen gick super bra.

3 dåliga saker:
 - vi har inte hunnit hämta ut ridhjälmen än.
- jag har inte hunnit plugga.
- jag ska inte rida imorgon.

Nu slapp jag skriva värsta inlägget, men det är ungefär höjdpunkterna för idag.


Orkar inte blogga.

Nu ska jag sova, godnatt.


Knas?

Är det bara jag som inte kan komma in på fb?
Det har typ stått samma sak i en timma nu, att det är något fel så att det inte funkar...?


Jag måste verkligen!

Jag brukar inte, och har aldrig klagat på någon person eller känd bloggare på min egen blogg. Men nu känner jag verkligen att jag måste. Kissie.  Tycker att hon är så ful och ser så konstgjord ut, ingenting ser äkta ut på henne. Hur kan man vilja se  ut så?

vad tycker ni?



Godnatt!

Nu har jag precis gått å lagt mej. Hela kroppen känns helt slut efter den här helgen och nu kan jag äntligen slappna av! Gonatt på er!


Kungälv!

Nu har jag kommit hem från Göteborg, ska skriva lite om varje dag. Vi var i Kungälv som ligger typ 20 min utanför Göteborg. Vi bodde på hotellet Fars Hatt i kungälv.

Fredag 28/1:

Vi möttes på centralen och tog nåt regionalt tåg till Göteborg som tog 5 timmar. Satt bredvid Mathilda hela vägen dit. Tog buss från Göteborgs central till hotellet. Vi packade upp sen var det samling i lobbyn. Efter samlingen gick typ hälften av alla åkare upp till mitt och carros rum och snackade i nån timma. Snackade om lite roliga saker sen så gick alla till deras rumm och tränarna kom å samlade in alla mobiler. Sen var det dags att sova.
Lördag 29/1:

Vi gick upp vid halv åtta och åt frukost vid åtta. Sen så packade vi ihop alla tävlings saker och började gå till kungälvs ishall. Först så värmde vi upp i omklädningsrummet, lite smått tajt därinne. Nog ett av de minsta omklädningsrummen jag har varit inne i.  Träningen gick bra och vi hade några fall.  Efter träningen så gick vi in till skolan som ligger precis intill. Där fixade vi håret och sminkningen. Vi käkade lunch inne i skolmat å de blev lasagne som tog slut när vi skulle äta så vi fick vänta på att nästa matleverans skulle komma, och det tog ett tag. Efter maten så fortsatte vi med sminkningen och började värma upp igen. Vi gick till en av skåphallarna och värmde upp där. Lite mer plats än i omklädningsrummet, haha. När vi hade dansat och trampat igenom programmet några gånger så körde vi hejjarramsor och taggade lite. Sen var det dags att gå tillbaka till ishallen. Vi satte på oss dräkterna, körde skrikcirkel och lite sånt. Sen var det dags att gå på isen. Vårt åk gick jätte bra, hade ett fall i passeringen. Men fick inga poäng för stegen genom passeringen för att nån petade med taggen, och inte några poäng för pivioten, för att vi började vrida förmycket innan. Lite synd. Efter vårt åk så böt vi om och kollade på resten av tävlingen i typ 2 timmar. När klockan va typ kvart över sex så började prisutdelningen. Vi var super nervösa och hoppades verkligen på en bra placering. Vi kom ju trea förra året så vi ville komma nått bättre. Men först kom team Twilight, tvåa team Fantasy och vi kom trea som förra året. Efter oss kom team Caprice från nacka på en fjärde plats och det sista laget kom jag inte ihåg vad det hette. Vi fick ihop 23 poäng, och det var en poöng bättre än förra året. Efter prisutdelningen så sprang vi upp till Ica Maxi å köpte massor av godis, chips å läsk som vi skulle ha på hotellrummet. Sen så skyndade vi oss tillbaka till bussen som körde oss till hotellet. När vi kom fram hade vi typ 20 min på oss att fixa oss, så det var väldigt bråttom. Bytte kläder och sedan sprang vi ned till maten. Blev nån pasta med skinksås. När vi hade ätit klart fick vi se på vårat åk på film och det såg ganska bra ut. Men så fick vi se Fantasy's åk, och tydligen så följde de inte reglerna osv. Och det såg inte bra ut eller höll inte platserna, så igentligen borde vi fått en bättre placering. Efter det så gick vi nästan häflten av laget upp till mitt och carros rum. Så satt vi och svulla godis hela kvällen. Dom andra gick till sina egna rum vid halv ett tror jag, sen gick vi å la oss.
Söndag 30/1:

Gick upp vid åtta och gick ner till frukosten och käka, sen så packade vi ihop det sista och tog bussen till centralen, så väntade vi på tåget i en halvtimma. Vi åkte X2000 tillbaka till Stockholm så det gick på 3 timmar. Skönt att det gick så snabbt. Jag åt upp nästan allt godis och allt chips påvägen, så nu har jag knappt något kvar.
Oj, det här är nog det längsta inlägg jag någonsin har skrivit. Men aja, så blire när jag är borta. Här kommer lite bilder! Har inga från omklädningsrummet bara från middagen :(
Haha, knäpp tränare.... ;)
Finaste Melina och Jag innan middagen.
Vi äldre i teamet, Melina, Ronja, Diana, Mathilda, Emeline, Carro och Jag!


Framme i kungälv nu!

Kom fram hit till kungälv nu för en halvtimma sen. Delar rum med carro!


Mot centralen!

Snart kommer farmor och hämtar mig och carro för avresa till göteborg! Bloggar via mobilen resten av helgen! :)


Sötponny!



Dag 3- Mig själv

Då var det dags att skriva igen.
Jag heter Alice och är fjorton år, fyller femton år den tjugosjunde mars. Bor i en röd villa med ganska stor tomt. Jag har bott här sen jag var tre år, innan så bodde vi i lägenhet. Jag har typ sju hundra meter till skolan och dit går jag med Ronja och Hanna varje dag. Alltså går jag i 8B3 i Strandskolan. Där har jag träffat massa kompisar under åren. Gamla försvinner och nya kommer. Funderar på att gå Värmdö eller Jensen gymnasium om ett och ett halvt år. Jag vill bli polis/kommisarie när jag blir stor, men jag hatar att plugga.
Jag åker dessutom konståkning, inte på så hög nivå utan mest bara för att det är kul. Rider gör jag också, i ett stall i vendelsö. Ponnyn som jag rider heter Fabienne, hon är 6 år och jag har ridit henne i ett år nu.
yes, jag bjuder på mig själv!


Godmorgon!

Kort litet snabbt inlägg nu, måste till skolan snart. Ska bara fixa mej och skriva ut nått papper.
Åhnej! Såg precis en halt liten bambi utanför mitt fönster, stackarn!
jag och carro bjuder på en bild från igår!


Finaste, underbaraste ponny!

Åkte till stallet idag vid halv fyra, så hade lite bråttom hem från skolan. Men jag hann iaf. Vi kom dit typ två timmar innan jag skulle rida. Så först satt jag, carro och alice r å fika inne i köket i typ en timma. Sen gick vi ut och mockade hennes box, seeegt! Tog in henne i stallet och fixa henne sen ut i ridhuset. Trodde faktiskt att hon skulle reagera jätte mycket på presseningen som ligger över värmestugan. Den blåste ganska mycket. Men hon verkade vara mest koncentrerad på att inte halka. Red barbacka idag iaf. Känns inte så kul att rida med en sadel som glider fram så mycket att hon inte kan röra sina bogar ordentligt, och då så tar hon dessutom inte hjälperna å bara springer istället. Så då red jag barbacka. Ibörjan var det kaos. Hon var jätte taggad och spänd och jag satt och knep med innerlåren/knäna, och formen var katastrof. Hon sprang på som en ridskolehäst. Men efter en stund så släppte allt det där och det gick jättebra. Skulle velat att någon hade filmat, det gick så superbra. I slutet så fick vi en jätte fin låg form och jag kunde göra massa fina tempoväxlingar i traven. Å älskar den där ponnyn alltså!


Näst sista träningen!

Idag var det ju som sagt näst sista träningen innan vi ska till göteborg. Nästa träning är på onsdag. Sen blire att tagga till ordentligt! Träningen gick bra och alla kämpade på. Tänker bara säga en sak till: på måndagar tappar jag inte bort ringar, men idag så gjorde jag det iaf!


Dag 2- Mina kompisar

Då var det dags igen då. Jag har massor med vänner, vissa som jag träffar hela tiden, vissa träffar jag aldrig, och vissa älskar jag mer än något annat! Jag kan skriva lite om varje person och det blir bara om mina allra närmaste vänner.

Ronja: Gått i samma skola sen i sexårs och på samma simskola när vi var små, men kände inte varandra då. Det var först i sexan/sjuan vi började umgås riktigt mycket. Hon är absolut den bästaste vännen man kan få. Stället alltid upp och kan säga allt till dej.

Ronja och Jag

Hedda:
Vi har gått i samma skola sen i sexårs men lärde inte känna henne i skolan, utan i stallet. Det var nog i fyran som vi lärde känna varandra och tappade sedan kontakten. Men sedan i sexan/sjuan så började jag umgås med varandra riktigt mycket. Och nu gör vi nästan allting tillsammans. Bästa vän, kan prata med henne om allt.

Jag och Hedda

Caroline: Lärde känna varandra på dagis för typ 11år sedan. Så vi har känt varandra ett tag. Vi har gjort det mesta tillsammans. Har alltid gått i samma grupp, gjort allting tillsammans. Varit i fjällen, på ridläger och massa mer. Vi har bråkat och tappat kontaken under ett tag, men nu är det bättre. Älskar dig!


Hanna: Lärde känna varandra i sexårs och har alltid varit bra kompisar. Vi träffas varje dag i skolan och ibland på fritiden. Ett av dom bästa minnerna med dig är nog Åre på påsklovet 2010. Det var så jävla grymt, de borde vi göra om någon gång!
Observera att det här är mina allra närmaste vänner för jag skulle inte kunna skriva om alla mina vänner. Men ni vet att jag gillar er allihopa, ni från stallet, konståkningen, skolan och många andra ställen! Diana, Ronja A, Melina, Ina, Mathilda, Emeline, Ida, Caroline Ö, Jennifer. Och många mer. Finaste vänner, JAG ÄLSKAR ER!


Tjugofjärde januari

Slutade vid ett idag eftersom jag skulle till min läkare. Så jag hann bara vara med på halva So:n. Nu har vi börjat jobbat med nått helt annat på So:n och på fredag har vi prov på det, kul att man inte kan nångting. Åkte till min läkare efter det. Skulle blåsa och kolla massa saker.Så tråkigt att gå dit. Men ska iaf dit om ett år igen, så det är skönt. Jag och Carro skulle ju igentligen gå på Åby rid och träningsläger men nu när vi skulle boka så var det fullt! FAAAAN! Nån som har något bra tips på träningsläger inriktning hoppning?


Hey!

Gick bara tre lektioner i skolan idag eftersom jag ska till min astma läkare och jag är där om två minuter!


Klar med religionsarbetet nu!

Nu är jag klar med religionsarbetet! Så himla skönt, fast jag börjar snart så nu måste jag skynda mej iväg till skolan!


Hittade andra ringen!

Tappade ju bort en ring inne på china teatern, det kanske ni kommer ihåg. Men nu när jag satt och plugga så kom mamma med ringen. Den hade tydligen legat i hennes väska!


Dag 1- Min Familj

Yes, då ska jag skriva lite om min älskade familj då. Jag försöker att ni ta upp dom så lite som möjligt, jag anser att det är ganska elakt att sitta å skriva om dom. Men iaf. Jag älskar min familj och trivs jätte bra.
Min brorsa heter Axel han är sjutton år och går på Värmdo Gymnasium. Han är två år äldre än mig, men ser mycket äldre ut. Han åker skidor så mycket han kan. Kan ju bara säga att han världens bästa brorsa.
Min pappa är fyrtiosex år, alltså trettiotvå år äldre än mig. Han jobbar som snickare och gillar att segla, åka skidor och spela golf. Han är jättesnäll, får göra det mästa för honnom.
Min mamma är lika gammal som min pappa. Hon jobbar på kontor inne i stan. Hon gillar att shoppa, haha. Träffar henne inte så jätte mycket eftersom hon jobbar ganska sent å då är jag på träning.
Sist då, min lilla söta hund. Han heter Elvis och är en Welsh Springer Spaniel. Han är fem år (fyller 6 nu i sommar).
Vi köpte honnom från en hund kennel i uppsala när han bara var 8 veckor. Han är supersnäll och ställer alltid upp. Han har aldrig varit dum, aldrig bitit någon, varken människa eller hund. Det enda som är problemet är att han har blivit lite aggresiv mot hanhundar, men det är för när han var liten så blev han påhoppad av en mörk stor hund. Den bet honnom i nacken. Så det är därför. Han älskar kött och morötter, men hatar andra grönsaker. Han är rädd för hästar. Haha, så söt när han är i stallet och gömmer sig bakom mina ben för att han är rädd. Han riktiga namn från kenneln är: Don's Dubble Eagle.
detta är då min söta hund i somaras!


Jag med då....!

Nu ska jag göra en såndär varjedag-lista. Ni vet en sån som alla gör. Jag börjar idag, ok?

*Dag 1- Min familj

*Dag 2- Mina kompisar

*Dag 3- Mig själv

*Dag 4- Mitt hus


Hehe, lite tråkig lista, menmen.



ÄNTLIGEN!

Nu har vi äntligen beställt hem en Charles Owen hjälm! Har väntat hur länge som helst. Men vi beställde hem den från England, så tänkt om den aldrig kommer och vi har slösat bort pengar i onödan?
någon som vet nått om det här företaget?
Isf, kommentera!


Ingen blogg igår...

Har ju två bloggar så skriver mäst på den andra bloggen, vet inte varför men det bara är så nu. Men igår när jag hade tänkt att göra några inlägg här så kunde jag in logga in på nån av bloggarna eftersom Blogg.se hade nått fel, suck. Men iaf, nu har jag varit på träning. Den började vid elva, så hade sovmorgon imorse. Rätt skönt faktist. Först så hade vi dans, och jag har ju liksom fortfarande träningsvärk i mina ben. Så det var inte så jätte lätt att dansa med tränigsvärk. Efter dansen så hade vi isträning. Den gick jättesnabbt men fortfarande så är passeringen katastrof, hoppas vi fixar det innan Göteborg! Fick även veta av min tränare Hannah att jag måste ha läkarintyg med mig för mina astma medeciner. Helt sjukt, liksom astmamedeciner, behöver liksom ta dom en gång på kvällen och inget mer. Så måste jag ha intyg med mig  om dom kollar så att ingen i laget är dopad! That sucks!
Bild på mej, innan jag klippte mej.


Äre bara jag som gillar eller?

Snygg bakrund på spotify!


Plus två till

Dom här köpte mamma igår också till mej, snäll mamma!


Paketet från H&M

Det här är vad som kom i paketet från h&m igår kväll.
skärp
puder
blå/vit randig långärmadtröja
puderfärgad blus
lite kassa bilder, men tog me mobilkameran


Helkväll i hammarbybacken

Kom hem precis, har ju varit i hammarbybacken ikväll med bagen. Det var ungefär 20 pers som hoppade idag, så mycket bättre än förra veckan. Väldigt skillnad på temperaturen från idag och förra veckan, då det va 12 minus när vi skulle rulla ihop den. Idag var det bara 4 minus så det var lite lättare. Jag hoppade inte eftersom jag ska till göteborg nästa vecka. Påvägen hem så käka vi donken såklart, hehe. Nu ska jag sova gonatt!


I found the ring!

Som rubriken lyder så har jag hittat min ring som jag tappade bort i tisdags. Men dumt nog så låg den i min matte-mapp, hehe. På idrotten imorrse så hade vi värsta styrkepasset, och vi stretchade inte efter så nu har jag jätte ont i benen. Och nu är vi i hamnarbybacken och ska ställa upp bagen.


Gonatt!

Läste ronjas inlägg på vår blogg och då blev jag också ganska sugen på att träna. Så ja gick ner och satte mej på träningscykeln i typ 20 min. Körde på Fat Burn, vilket menas att man ska bränna mer fett än på dom andra programmen på den där. Kom upp i 173 som maxpuls och är ganska nöjd eftersom jag inte har cyklat på ett tag. Brännde även bort 166 kalorier. Ska nog börja cykla och träna lite oftare så att man får najs kropp tills sommaren, hehe.


Samma inlägg som på andra bloggen!

Tjatja, lite slut på fantasi och visste inte vad jag ska skriva. Så jag kopierade mitt inlägg från den andra bloggen, men här kommer det: Dagen började med att jag försov mej. Stängde av klockan vid halv tjugo över sju, och tänkte bara sova nån minut till. Men istället så vaknade jag en halvtimma senare ungefär. Sen så när jag kom ner och hade jätte bråttom så skulle jag hjälpa Axel med några afficher. Så jag fick jättebråttom att äta och fixa mej. Ronja kom hem till mej vid halv, då jag egentligen skulle gå. Men då stod jag och sminkade mej, och skulle dessutom hitta idrottskläder. Sen så gick vi till skolan. Kom lite sent men vi hade So i datasalen så de va lugnt. Gjorde typ ingenting i datasalen, för jag kan inte jobba där. Så är det jätte obehagliga tagnetbord som inte är sköna att skriva på. Så nu måste jag jobba jätte mycket hemma. Men Stina ändrade sig, så man kan lämna in religonsarbetet på måndag om man vill det, och det ska nog jag göra. Vår andra lektion var slöjd, och vi fortsatte med våra mjukisdressar, som vi inte alls har kommit långt på. Vi har precis ritat av mallen. Så nästa vecka blir de att klippa ut tyg och kanske börja sy om vi hinner! Sen så vare lunch och på lunchrasten så gick vi till vivo och köpte godis och tuggumi, hehe. Efter lunchrasten så hade vi idrott och vi spelade handboll. Nu har vår idrottslärare börjat med uppvärmning i typ 10min på varje idrottspass. Men det kanske är för att vi ska ha egna uppvärmningar nu om några veckor. Efter idrotten så hade vi hemkunskap. Det som vi är så bra på, haha! Vi skulle laga pasta med nån skinksås. Pastan var inte ens klar fast såsen smakade faktist helt okej.
Här kommer en bild från dagen:

Hedda galen med kniven!


Träning för Isabelle

Åkte till stallet idag vid fyra med lisbeth. Hon red före mig, så därför åkte vi ganska tidigt. Väldigt skönt, idag så slapp jag mocka eftersom Cornelia skulle mocka ur allt och lägga i nytt spån! Blev lite sen ut till ridhuset idag, men det var faktiskt inte mitt fel. Cornelia hade sadeln så jag fick vänta tills hon kom in, sen så skulle hon ta tempen på fabbi eftersom det går ett virus i övre stallet just nu.Jag red med snodd idag på henne, för hon hade gått emot skänkel mycket på senaste. Hon var jätte duktig när vi kom ut i ridhuset och skritta och trava. I traven var hon helt underbar. Vilken jävla skillnad det är att rida med snodd! Har inte gjort det på cirka 2-3 år kanske. Så formen var jättefin och det var lätt att ställa henne åt båda hållen. Galoppen var katastrof! Jag lovar, hon var jätte dum, lyssnade inte på skänkeln eller nånting. Och i volterna så genade hon hela tidn. Dessutom så har hon börjat stanna och bocka/bakut i galoppen för att sadeln glider frammot, vilket är jätte jobbigt. Så i nästan varje galoppfattning bockade hon. Dum ponny! Vi jobbade ganska mycket med övergångar och tempoväxlingar idag. Men förutom bockningarna så gick det bra. Hon vart väldigt svettig på både kropp och hals. Men vi har inget halstäcke, så det fick bli minn egna konstruktion, hehe. Med skrittäcke på halsen!


Haha, riktigt snyggt!


Tuesday- I lose the second ring

I skolan idag så tappade jag en till ring. Samma sak hände ju det förra tisdagen. Suck. Den här gången var det den stora blomman som försvann. Om nån har sätt den/har den så kan ni väl vara snälla och ge den till mej? På bilden idag så hade vi staffett, man skulle rita en sak på en annan bild och sedan skicka vidare till nästa person. Tills man fick tillbaka sin egen. Haha, det gick väl sådär. Hade ingen fantasi, men ni skulle sätt dom andra bilderna. Hade det lite stressigt när jag kom hem och insåg att vi inte hade någon mat, så då fick jag börja göra pasta och bacon. Så det vart lite stressigt för mig. Nu sitter jag i stallet och ska snart gå ut och mocka och göra iordning ponnyn! Puss!


Sexton noll sju

Ja, sju minuter över 4 är klockan just nu. Och jag kom hem från skolan för en halvtimma sen ungefär. Har precis bloggat på den andra bloggen där det blev ett jättekort inlägg eftersom jag inte orkar skriva något/finns inget att skriva om just nu. Har liksom bara varit i skolan och inte gjort så mycket mer. Okej jag glömde min mobil hemma. Vilket jag aldrig har gjort förut, ja, jag känner mej naken (?) utan min mobil. Imorrse så kom iaf Ronja hit typ en timma innan vi börja eftersom hon har målare hemma hos sig. Jaja, nu ska jag kolla lite mer i h&m vårkatalogen innan jag pluggar So.

Dagens outfit! :)


Ingen Blogg Lust Alls Just nu.

Har tillbringat halva dagen i ishallen känns det som. Hade Louisa som tränare idag på träningen. På dansen så gick vi igenom stegen och lyssnade på den nya musiken till programmet. Bläää orkar inte skriva nått alls just nu, kommer inte på nått! Efter träningen åkte jag och carro iaf på allmänhetensåkning. 


Middag hos farmor

Nu har jag börjat blogga via mobilen igen. Nu på natten, då man inte orkar sitta vid datan. Vi åkte hem till farmor vid 5 ungefär. Käkade middag där. För vi friade axels födelsedag, som igentligen var förra veckan. Men nu bjöd farmor oss på middag. Innan vi åkte därifrån så fick jag ett par snygga klackskor och ett skärp av henne. Så himla snällt. Nu ska jag bara lära mej gå i klackskor sen så kan jag använda dem, hehe. Sen vid halv nio ungefär så åkte vi hem. Stannade på hemköp och köpte godis och läsk, mmmm gott! Haha svullo-jag! När jag hade kommit hem så kom Ronja hit. Vi skulle fixa designen till den nya bloggen, men det gick inte så bra. Så då fick astrid hjälpa oss lite. Så nu är headern inne och det är ett annat typsnitt nu. Som ni kanske har märkt så har jag oxå bytt typsnitt då denna blogg. Tycker att det här är lite gulligt. Här är länken till vår blogg. www.ronjaalice.blogg.se så nu börjar alla läsa den oxå! Så blir vi såklart jätteglada om ni kommenterar oxå! Gonatt.


Precis städat klart mitt rum!

Gick upp vid halv åtta. Inte kul asså, när jag vakna hoppades jag på att jag hade sovmorgon idag. Men icke, så då hoppades jag istället på att klockan var tio och jag hade försovit mig och missat träningen. (Så kul tycker jag det är att träna, hehe) Men det hade jag inte så då gick jag upp och åt frukost och sen fixade mig. Kanske skulle ha lagt fram alla kläder igår. Det var helt hopplöst nästan att hitta mina träningskläder under allt annat som var svart och låg på golvet. Sen så hämtade carro mig och vi åkte till trollbäcken. Stroking timmen är verkligen dötråkig. Vi gjorde typ bara treor och twisslar (?) hela timmen. Efter de så gick vi till cafeterian å handla godis, hihi.
Nu har jag precis städat klart mitt rum. Eller har bara damsugningen kvar. Innan såg det ut som en katastrof, kunde knappt gå in i rummet, min hund vågade inte ens gå in. Då är det illa!


Pizza Hut!

Hemkommen från stan nu. Det var lite svårt att bestämma sig vart vi skulle äta. Så det blev lite krångligt och tog lång tid. Vi valde mellan tre och det var Taco Bar, Vapiano och Pizza Hut. När vi väl kom till Gamla Stan och skulle in på Vapiano så var det proppfult så då åkte vi vidare till Medborgarplaten och åt på Pizza Hut där istället. Jag och Fredrik delade på en Hawaii pizza. Man blir så mätt på bara på lite. Sen när vi skulle åka hem så träffa vi några läskiga gubbar på tunnelbanan. Hahah, det var lite roligt. Dom stod å skrek å trodde att jag och ronja va 17år. Haha. När vi kom hem igen så gick vi hem till Fredrik och såg på någon jättekonstig film.

Ronja, Jacob + maten.

Jag och Ronja.



Friday I'm in Love

Tjatja bloggen. Ronja har precis gått hem. Nu har vi fixat en blogg tillsammans, men ska försöka ha bra uppdaterning här också. Länkar den i nått annat inlägg, för den är inte klar ännu. Nu ska jag sminka mej och byta kläder sen så drar jag in till stan med Ronja, Jacob och Fredrik. Ska käka därinne sen drar vi väl hem hit igen.



H&M VÅRKOLLEKTION!

Det är nog ingen som har missat att H&M kommit ut med sin vårkollektion nu. Så sitter och kikar på lite kläder att klicka hem kanske? Gjorde denna:



BigAirBag

BigAirBag är en stor uppblåsbar kudde som man kan landa i utan att göra illa sig. Genom att placera den bakom ett hopp eller framför en hög ställning erbjuder den det perfekta och mest säkra sättet att träna olika slags freestylehopp. BigAirBag kan användas till skidåkning, snowboard, extremcykling, friklättring, skateboard etc.

 BigAirBag är till för både amatörer och proffs. Alla kan lära sig nya tricks utan att skada sig. BigAirBag passar även utmärkt för olika slags event.

"Bagen kommer att ställas upp imorgon i Hammarbybacken här i Stockholm. Så välkommna dit klockan 18!
Hoppas ni kommer och lär er nya trick på bagen. Fråga gärna om det är något som ni undrar!



Chill dag or whaat?!

Tjatja. Kom hem från skolan för nån halvtimma sen. Onsdagar måste verkligen vara den skönaste dagen i skolan. Bara chill lektioner. Okej, vi börjar med So, men sen äre de slöjd, idrott och hemkunskap sen slutar vi. Jag är fortfarande inte klar med mitt arbete som ska vara inne nästa vecka. Har inte ens kommit halvvägs på mitt arbete om religonerna. På slöjden så ska vi sy kläder denna termin. Så idag började vi med att bestämma oss för vad vi skulle göra och vilket tyg, plus måtta oss själva. Så jag ochRonja ska göra velourbyxor. Och kanske en tröja om vi hinner med det. Haha, vi ska ha babyrosa tyg typså vi kommer säkert se ut som jättebebisar i vår egensydda mjukisdress. På idrotten efter lunchen var faktiskt ganska jobbig, om man jämför mot våra andra idrottslektioner. Först hade vi uppvärmning i ca 20 min. Joggade runt i idrottssalen, sen lite styrka med armhävningar och sit-ups, efter det så skulle vi göra 90 grader mot  väggen. Usch, det tar såå i benen. Men det kanske behövs lite benmuskler hos mig ändå! Efter idrotten var det dags för hemkunskap. Vi gjorde kladdkaka och lyckades inte. Ni vet, jagär inte så bra på att baka, och tydligen inte Ronja och Hedda heller, hehe....  Den skulle vara i ugnen i 10min, men när våran hade varit i ugnen i 20min så tog vi ut den och då var den inte ens klar, utan helt geggig i mitten och typ bränd på kanterna! Inte så jättegod men ätbar iallafall!


Haha, jag och Hedda på hemkunskapen. Hemsk bild, men den bjuder jag på!



Min ring är borta........!

Väldigt kul att en av mina ringar som jag fick av carro i julklapp nu är borta. Den försvann inne på China Teatern under föreställningen antar jag. Den va ju lite stor så den flög nog av. *snyft* de va nog ändå en av de finaste ringarna jag har......


Leva livet!

Kom precis hem från leva livet på china teatern. Hade inte så höga förväntningar på den, eftersom Andreas hade sagt att det var gamla tanter som hoppade runt på scenen........ Men icke, artisterna var jätte duktiga och dansarna var näst intill fantasiska. Jätte kul föreställning. Premiären går ju om två dagar. Så vi var där på förhandsvisningen. Och hela China Teatern var full av kulturnördar med sina iPhones, mittbena och mediaglasögon. Haha, det är verkligen roligt att se! Föreställningen var 2 timmar (?) med 25 minuters paus. Rekommenderar den till er! Vägen hem var kaos. Dom hade stängt av nästan alla tunnlar i stan. Så vi fick ta värsta omvägen via södermalm och den vägen. Då inser man verkligen att vi inte bor i stan, utan på landet typ! Kolsvart ute och lång bit att åka om man ska hem. Usch! Gonatt nu ska jag sova! :)


Såg nu att.....

Såg nu att Hööks vårklatalog
kommit. Så ska nog sätta mej en stund
och kolla lite i den! ;)



Bild från igår: Jag och Bästa Vän!



Första Skoldagen

Idag så var det första skoldagen efter jullovet.
Lite tröttsamt av vara tillbaka igen i skolan, men
ändå kul att träffa kompisarna igen. Även fast jag
har träffat några av dom under lovet. På bilden
skulle vi rita någonting som vi har gjort under
lovet. Jag ritade en lift och en skidbacke. Blev
ju såklart jätte fint eftersom jag verkligen kan rita
också. Fick liksom G i bild. Men aja, det blev jätte fult.
Nu ska jag in till China Teatern och se Leva Livet!
Hejdå!



Tröttsam Träning

Precis kommit hem från världens tråkigaste träning.
Vi gjorde delar ur programmet hela träningen.
När vi har sånna träningar vill man helst inte gå
kvar eller bara byta klubb. Ska nog byta klubb nu
efter denna sesong. På fysen först så gjorde vi
båda danserna sedan så gick vi igenom programmet
och kollade platser. Nu har jag precis duschat och
smort in mej med min nya brun utan sol (Y).
Gonatt på er!



Snäll Mamma!

Åh min snälla mamma kom just hem med
en presentförpackning från Replay som hon
hade köpt på PUB åt mej. Puss på dej mamma!

Innehöll:
Parfym
Body Lotion
Shower Gel



Stan!

Klippte ju mej idag. Och blev lite failat med bussarna
pga av att jag och Ronja inte vet vad som menas med
bussbyte!! Vi måste verkligen åka buss oftare!
Iaf så här gick det till:
Medans jag stod å sminkade mej i badrummet så kollade
Ronja bussar. Då bestämde vi att vi skulle ta den som gick
11.22 från Lagergrensväg. Så vi gick ner till busshållplatsen
som vanligt. Men det stod 805 Gullmarsplan (Bussbyte) på
bussen, men vi tänkte inte på det där med bussbytet. Så när
vi kom till Tyresö C gick nästan alla på hela bussen av och
bytte, men vi satt kvar. (Eftersom vi inte hade nån aning om
att vi skulle byta buss) Sen bussen åkte via Lindalen och vi
kom till Älta C, så insåg vi att något var fel. Den åkte liksom
inte den vanliga vägen. Så vi hoppade av och tog 401 mot
Slussen. Då frågade vi dessutom busschauffören hur lång tid
det skulle ta till slussen, eftersom min klipptid började om en
halvtimma. Då sa han en kvart till tjugo minuter. Men när det
hade gått tjugo minuter var vi vid Sickla. Då var jag lagom
stressad kan man ju säga. Sen ungefär efter 25 minuter
så var vi framme vid Slussen. Och när vi kom ner på
tunnelbanperrongen så kom de två tunnelbanor samtidigt.
En mot Ropsten och den andra mot Åkeshov. Och jag hade
ju ingen aning om att Ropsten va den röda linjen eftersom jag
alltid åker gröna linjen. Men som tur va så hoppade vi på
t-banan mot Åkeshov. När vi väl var framme på Odenplan så
gick vi upp i ingången mot Västmannagatan istället för Odenplan.
Så hilma fail av mej. Så då fick vi springa ner till salongen på
Surbrunnsgatan. Men vi kom bara några minuter sent, så det var
lugnt. Så ni ser. Jag är inte så bra på det här att åka kommunalt...
Men jag klippte topparna lite och dessutom klippte jag mittbena!
Sen drog vi upp till Odenplan igen och käkade på Coffehouse
by George. Jätte god lunch faktist. Både jag och Ronja åt
lasagne, den smaka lite annorlunda men jätte god!
Rekomenderas vekligen! Efter lunchen tog vi tunnelbanan
till t-centralen för jag skulle handla några grejer.
Men när vi kom till T-centralen så gick vi åt fel håll så att vi kom
upp vid centralen istället för vid sergelstorg. Duktiga vi är alltså,
och såklart irrade vi bort oss inne på centralen dessutom och kom
ut på nån tågperrong. Så då gick vi ner till tunnelbaneperrongen igen
och gick hela vägen till sergelstorg. Sen in på Åhlens, där jag köpte
en brun utan sol och en deo. Sen så åkte vi till Gullmarsplan och tog
bussen hem igen. Då gick vi hem till mej och hade lite kul med webcamen.
Haha, ibland undrar jag verkligen hur vi lyckas....?

Ronja på Coffehouse by George.

Det här köpte jag idag:
Brun utan sol -185kr Åhlens
Garnier Deo- 35kr Åhlens

Kassa bilder men det är från mobilkameran....



Tjugo i nio

Vilka roliga rubriker jag har när jag inte kan komma
på nått bättre. Menmen. Nu har jag precis ätit tårta
som jag hittade i kylen efter axels födelsedag, jätte
god. Men nu ska jag iaf gå ner till badrummet och
duscha. Så detthr blir nog det sista inlägget för idag.
Och det kanske kommer en liten uppdatering innan jag
åker till stan imorgon. Ska klippa mej då, inne vid odenplan
ungefär, vid halv 1. Så åker hemifrån vid halv tolv kanske, ja
jag bor en bit från stan så det tar en stund att åka in dit. Men
iaf så hänger Ronja med in. GILLA!!


Snart ny design

Har pratat lite med Astrid om att jag skulle vilja
ha ny design och header för jag börjar tröttna lite
på den jag har nu. Och dessutom förstår jag ingenting
om hur man fixar design och header, men iaf så hade
jag hittat en blogg med en fin design som jag skulle vilja
ha och skulle länka den till henne, men såklart glömmer
jag bort vad bloggen heter, så typiskt mej, sånt händer
verkligen hela tiden, men aja. Får väl sitta och försöka
att hitta den där bloggen och det känns ganska omöjligt.


Filmmys me Ronja

Vi kom hem vid sju ungefär så jag skyndade mej att
duscha sen så gick jag å Ronja ut med hundarna. Riktigt
äckligt nu när det är plusgrader och massa slask överallt
och dessutom så regnade det. Men iaf efter promenaden
så kom Ronja hem till mej och vi såg på film. Zappade lite
mellan Låt Den Rätte Komma In på SVT1 och John Tucker
Must Die på TV4. Låt den rätte komma in var jätte vidrig
och konstig . Och den andra har vi redan sätt en gång, men
men den är bra ändå. Här kommer en liten bild från igår!


Bilder från dalarna

Blev typ bara 5 stycken som blev någorlunda bra iaf.
Det är samma bilder som jag la upp på facebook :)
så här kommer dom:
axel i idre.
Jag i Idre
Mamma och Axel i Idre
Min söta lilla vovve
Bild från när jag och Axel va ute å körde skoter.
Min coola bror, haha
Ja, de va väl i princip de enda som blev bra


Svar




Svar: Tack så mycket :) nej, det är min kompis häst som jag rider :)


Påväg hem!

Nu är jag äntligen påväg hem från dalarna. Så cirka 6 timmar kvar då......


Idre

Idag så fyller ju Axel år. Så grattis til honom!!!!!!!!
Så vi gick upp vid kvart i sju imorrse för att gratta honom
å han fick lite presenter och sånt. Vi nio ungefär åkte vi till
Idre, eftersom vi bor bara 10mil härifrån så går det ganska
fort att åka över dit. När vi kom fram behövde vi vänta länge på
att få våra liftkort eftersom det var så sjuk lång kö. Sen var de
bara ut i backen. (Ni som har varit i Idre kanske fattar nu) Jag
och Axel åkte ner till sittliften på framsidan och klev av vid halvvägs
och mötte upp pappa mitt i backen. Tog sittliften upp till toppen och
åkte sedan ner till bilen igen. Så då bytte jag till mitt andra par skidor.
Mina Völkl, som är lite bättre än mina Head. Med mina Völkl får man bättre
grepp och mycket lättare att svänga. Dessutom lättare att göra små snabba
svängar, med mina Head gick det inte eftersom dom ''fladdrade'' så mycket
och man fick inget grepp alls. Så dom här är mycket bättre. Iaf så var det
skitkallt, snöade oavbrutet och super dålig sikt pga av snön. Så var det jätte
uppkört i backarna. Nej, aldrig mer Idre på nyårsveckan. Det suger och är kallt.
Hejdå.

Bild  från idag uppe på Idre Fjäll



Älvdalen

Kom fram igår vid sju ungefär eftersom vi
stannade i Mora å handla.
Men idag iaf så gick vi upp vid elva.
Skulle ut å köra skoter, men så startar den inte
så efter 20 min försök så startar den iaf, men
vi kunde inte alls köra snabbt eftersom kylarvätskan
va slut, så nu har vi köpt de. Så imorrn kan vi köra som vanlig!
Dessutom har jag pengar på mobilen nu.
Haha, vilket meningslöst inlägg och tråkigt, men nu vet ni
att jag lever iaf!



Besöksrekord

Besöksrekord idag andra januari.
Hoppas de händer fler gånger. Så fortsätt läsa min
blogg, snälla ni. psst glöm inte premunera på mej
på bloglovin! puss på er!



Everyone thinks I have it all, but it´s so empty living behind these castle walls.

Är påväg upp till Dalarna nu då.
Lååååångtrååååkigt, om ni undrar.
Dessutom är pappas bil så himla oskön
att åka i. Men bara ca. 20 mil kvar nu!
Woho -.-



Im bored

Yeeh, rikigt kul att packa, eller inte



Dum ponie

Red ju i ridhuset idag och det gick verkligen sämst.
Hon va jätte dum och bråkade lite med henne.
Först när jag kom in i ridhuset så var det släckt och
det var ingen där så jag hann skritta själv i cirka
tio minuter, sen så kom Amanda på Leira och Emma på
Theo in. Och då blev hon jätte jobbig och lyssnade inte alls
och bara sprang med huvudet rätt upp. Sen när det börjar
gå bra så kommer Marie på Miranda och Elin på Mia in. Och
Mia bockade mycke så marie ville inte att vi skulle vara nära
varken Miranda eller Mia och eftersom vårt ridhus är pyttepyttelitet
så gick det bara att skritta och de fick ja gör i typ tio min till då.
Sen så började jag rida igen. Men orkar inte skriva nått mer nu
hon var förjävlig hela tiden, så behöver nog inte skriva mer om
de, men nu ska jag packa. Får se om jag hinner göre nå mer inlägg
ikväll. Men iaf så åker jag till dalarna imorrn, och jag ska Inte vara
med på nyårscupen. eftersom de är så många som frågar.



02:23

Tjatja. Första inlägget på 2011 nu då. 
Vad tycker ni om min uppdatering nu då.
Typ 2-3 inlägg varje dag :D
Här kommer lite bilder från kvällen:

Jävligt hemsk bild, och shit va man ser ut!

Jag och ronja vid skolan

Aja, hittade inga fina och bilderna från min mobil
sög så det här va från Hannas iPhone :)



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!