Behöver Tips: Ridbyxor

Dags för mig att köpa nya ridbyxor snart. Har bara mina fejk manchester ridbyxorna från Horze just nu. Alla mina andra är det hål i, antingen på knäna eller i rumpan (hehe). Tycker att mina ridbyxor som jag har nu är riktigt sköna. Dom är hyfsat höga i midjan, vilket jag tycker är både snyggt och skönt, de sitter tajt, snyggt och skönt. Men nu är det dags att införskaffa sig ett par nya. Helst ett par beiga/grå-beiga, höga helskodda och under tusenlappen.

Det skulle vara super om någon hade något förslag att komma med. Isåfall är det bara kommentera i detta inlägg! :)
Har kollat in dom här, från Horze för bara 713:-

Snygga tycker jag, men jag vet inte om jag vågar beställa hem ett par ridbyxor från internet. Jag vill alltid prova byxor innan jag köper dom, men det är ju iof bara att skicka tillbaka om dom inte sitter bra eller inte är snygga. Men ni kan väl tipsa mej!


Postat av: Sanna

Om du ska beställa hem från internett så ta alltid någon st. större än vad du igentligen har :) Beställ dom som är på bilden, dom är snygga. Har själv kollat på dom men aldrig beställt dom :)En 87-årig man har så många shettlandsponnyer och islandshästar på gården som han inte får sålda. Istället för att skicka dom till slakt så gör han katt och hund mat av dom själv! SJUKA MÄNNISKA!?2011-04-15 @ 07:24:22
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/
Postat av: Matilda och Elin - HÄSTBLOGGRE!

Fråga mest frågor på våran frågestund och få en STOOOOOR länkning! :) http://teampf.blogg.se/2011/april/fraga.html#comment

2011-04-15 @ 08:49:12
URL: http://teampf.blogg.se/
Postat av: I S A B E L L E

Vilken gölli blogg! Är det din häst på headern? :D

2011-04-15 @ 09:14:08
URL: http://sundsryttare.blogg.se/
Postat av: Emma

Dom var faktiskt riktigt fina :)

2011-04-15 @ 10:11:37
URL: http://armonios.blogg.se/
Postat av: Sandra

Kanske inte den färgen du ville ha menmen, men http://www.hooks.se/product.aspx?productid=100294&deptid=27&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC super bra ridbyxa!! Har föregående kollektion på dom, och dom är verkligen SUPER bra, sitter bra och allt :)

2011-04-15 @ 10:36:22
URL: http://sandriey.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!